29 Νοε., 2018 Ώρα 12:10

Drift στη Λευκωσία στις 2 Δεκεμβρίου! – Φινάλε του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Drift 2018 στο δίαυλο του στρατιωτικού Αεροδρομίου Λακατάμιας

Thumbnail

Ένας αγώνας ο όποιος προϋποθέτει πολύ δυνατές μάχες μιας και όλοι (μα όλοι) έρχονται βλέποντας μόνο μια θέση στο βάθρο ενώ παράλληλα, μια καινούρια πίστα και ένα επιπλέον κίνητρο! 

Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα πολεμικό αεροδρόμιο όπου το αίσθημα της μάχης είναι πιο έντονο από οποιαδήποτε άλλη πίστα έτρεξαν οι οδηγοί του Power Drift Club μέχρι σήμερα…

Αν και το πρωτάθλημα έχει κριθεί με τον Γιώργο Χριστοφόρου να είναι ο Πρωταθλητής 2018, οι άλλες θέσεις (από την δεύτερη και κάτω) θα κριθούν στο αποτέλεσμα του τελευταίου αυτού αγώνα.

Εν τούτοις όμως δεν θα είναι εύκολο το έργο που θα διαδραματιστεί μιας και ο Γιώργος Χριστοφόρου, αν και θεωρητικά αδιάφορος, θέλει να κλείσει την χρονιά 2018 με μια πρώτη θέση γοήτρου μιας και φέτος είχε στεφθεί πρωταθλητής με… τέσσερις δεύτερες θέσεις! 

Στη Semi Pro τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα μιας και όλα θα κριθούν στο τελευταίο αγώνα! Μέχρι στιγμής προηγείται μεν ο σταθερότατος Πόλυς Κωνσταντίνου ενώ πολύ κοντά είναι οι ανεβασμένοι Παναγιώτης Μιχαήλ και ο Σάββας Συμιανός!

Με άλλα λόγια στον τελευταίο αγώνα κανένας δεν θα χαριστεί κανενός! 

Ο αγώνας αυτός, τον οποίο διοργανώνει το Power Drift Club υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου,  θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή από τις 9:00πμ πρωί μέχρι τις 4μμ το απόγευμα και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας και της Εθνικής Φρουράς.

Για το πώς να έρθετε στη πίστα, η promoter εταιρεία των αγώνων, STS EVENTS,  σε συνεργασία με τα Mobile Applications Phileas Guides Limassol – Larnaca – Nicosia – Agia Napa – Paphos έχει μεριμνήσει ούτως ώστε να σας κατευθύνει ως προς το πώς να έρθετε στην πίστα!   

Να σημειώσουμε ότι το Σάββατο θα έχουμε στην πίστα εκτός από τα δοκιμαστικά των αγώνων drift το απόγευμα, περάσματα τύπου dragster από διάφορα, γρήγορα αυτοκίνητα στην ευθεία του διαύλου! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έχει προγραμματιστεί εδώ.

Μέγας χορηγός:

Psaltis AutopartsENEOS Premium Motoroil

Χορηγός:

Hell Energy Drink 

Υποστηριχτές:

Tool Warehouse – STS EVENTS

Και:

Trust Racing, Vapor, MMS, Elias Paintworks, GM Autospa

Χορηγοί επικοινωνίας:

Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα για θέματα αυτοκινήτου στην Κύπρο, Car.com.cy, μέλος του Ομίλου της Digital Tree