01 Ιαν., 2019 Ώρα 15:05

Έξι Διευθυντές της Digital Tree μιλούν στο Car

Thumbnail

*Στη φωτογραφία ο Στέλιος Κυθρεώτης Director της εταιρείας STS μιλά για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της νέας χρονιάς

DigitalTree. Μια εταιρεία, της οποίας οι ρίζες και ο κορμός της στηρίζονται στο πλαίσιο λέξεων: Πρωτοπορία, καινοτομία, δυναμισμός, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, αποτελεσματικότητα. 

Έξι διευθυντές της εταιρείας μιλούν στo Car και ξεδιπλώνουν τις προκλήσεις του 2018 αλλά και τις προοπτικές της νέας χρονιάς. 

Ας γνωρίσουμε την Digital Tree, μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που «τρέχουν» καθημερινά την διαχείριση του Ομίλου, ενός Ομίλου υπηρεσιών & ενημέρωσης που μέσα από την δυναμική και εξελικτική της παρουσίας άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει τα δεδομένα της ηλεκτρονικής και διαδικτυακής εποχής στην Κύπρο.  

Μιχάλης Τυρίμος 

Chief Strategy Officer Digital Tree, CEO Melior 

Πέντε εξελίξεις σημάδεψαν τους τομείς μου το 2018.

Στην Digital Tree υπογράψαμε αποκλειστικές συνεργασίες στρατηγικής σημασίας για τον όμιλο, με το Bloomberg και την DPGMedia Ελλάδος για την διαχείριση του Newsbomb.com.cy και άλλων ιστοσελίδων στην Κύπρο. Η εξαγορά της Opium Works, οποία ενίσχυσε σημαντικά την θέση της θυγατρικής μας Tabs and Spaces στον τομέα του web development και παράλληλα έδωσε νέα δυναμική στον όμιλο μας στον τομέα του digital marketing.

Όσον αφορά την  Melior Capital (θυγατρική της Digital Tree), η αυξανόμενη επιτυχία του ergodotisi.com, το οποίο έφτασε φέτος τους 10.000 εταιρικούς συνεργάτες, ξεπέρασε τους 100.000 followers στα social media και έκανε την είσοδο του στην Ελλάδα (με το ergodotisi.gr) κερδίζοντας περισσότερους από 20.000 Ελλαδίτες ως χρήστες του. 

Σημαντική ήταν και η συμμαχία μας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την δημιουργία του Joint Venture Cyprus Career Expo, της πλέον μεγαλύτερης έκθεσης εργασίας και καριέρας στην Κύπρο, στην οποία συμμετείχαν πέραν των 80 εταιρειών και 3.000 συμμετεχόντων και η οποία θα επαναληφθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα το 2019. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε το κράτος μέσω του Invest Cyprus (CIPA), ήταν εξίσου ένα σημαντικό βήμα αφού μας ανέθεσε την διαχείριση της νέας τους πλατφόρμας Invest.Career, η οποία έχει ως σκοπό της να προσελκύσει ταλέντο από το εξωτερικό στην Κύπρο.

Στέλιος Κυθρεώτης 

Director STS

To 2018 ήταν μια χρονιά που έδειξε την δυναμική του ανερχόμενου ομίλου της Digital Tree. Το car.com.cy εδραιώνεται ως η κορυφαία ιστοσελίδα αυτοκινήτου στην Κύπρο παράλληλα με την ραγδαία ανάπτυξη της Digital Tree. 

Η STS Events επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την εξαγορά εταιρείας εξεδρών (stages) και  παρέχει τις υπηρεσίες της  στις πρώτες της συναυλίες, party και εκδηλώσεις. Μια νέα προσέγγιση στην παροχή υπηρεσιών -  εξοπλισμός και διοργάνωσης εκθέσεων και εκδηλώσεων, ξεκινά  για την STSEvents. 

Το 15ο Boyz Stuff Show που διοργανώθηκε τον Νοέμβριο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθιστώντας την έκθεση αυτή την μεγαλύτερη στην Κύπρο με 13.200m2 καλυμμένης έκτασης και 14.500 επισκέπτες σε δύο μέρες. Πέραν του Boyz Stuff, με την διοργάνωση του Petrolheads Festival, του Cento Miglia και των Πρωταθλημάτων Drift και Αναβάσεων, γίνεται ο βασικός πλέον συντελεστής - promoter,  εκδηλώσεων και διοργανώσεων που αφορούν στο αυτοκίνητο στην Κύπρο. 

Η διοργάνωση του Stand By Greece τον Ιούλιο, στον Δημόσιο Κήπο στη Λευκωσία ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εταιρείας. Μέσα σε 48 μόλις ώρες, η STS Events με την ομάδα της, έστησε μια μεγάλη  και πετυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση αθόρυβα και αποτελεσματικά. Για την Ελλάδα.

 

Χρίστος Σαββίδης 

Chief Operating Officer

Μου ζητήθηκε να περιγράψω το 2018 μέσα από την επαγγελματική μου ιδιότητα σε 5 σημεία και τα παραθέτω στην πιο κάτω λίστα..  

●      Ανάπτυξη

●      Ανάπτυξη

●      Ανάπτυξη

●      Ανάπτυξη

●      Ανάπτυξη

 

Η χρονιά ξεκίνησε με το να κοιτάει ο ένας τον άλλο αμήχανα καθώς ανασκοπούσαμε τους “φιλόδοξους” στόχους του 2018. Προχωρώντας 12 μήνες μετά (με περιορίζει το όριο των 200 λέξεων του Διευθυντή Σύνταξης) εξαγοράσαμε την Opium Worksδημιουργώντας ίσως την καλύτερη ομάδα digital υπηρεσιών στην αγορά και δημιουργήσαμε στρατηγικές συνεργασίες με την DPG Media, έναν από τους μεγαλύτερους  Digital Media Ομίλους στην Ελλάδα, καθώς επίσης και με το Bloomberg!

Από πλευράς λειτουργίας της Εταιρείας, το 2019 απαιτεί επειγόντως σταθερότητα και αποδοτικότητα μέσα από καθαρές και δομημένες διαδικασίες καθώς το προσωπικό μας έχει αυξηθεί πια πέρα των 100 ατόμων! Απαιτεί επίσης στενή παρακολούθηση όλων των εκτελούμενων εργασιών, για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα παραμείνουν όσο ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι είμαστε κι εμείς.

Τελειώνω με μια ερώτηση.  Είναι η προαναφερθείσα “ανάπτυξη”  αρκετή?? Η απάντηση είναι, σαφώς ΟΧΙ. 

Χρειάζεται να αναφέρω ότι οι αμήχανες ματιές που ανέφερα 4 παραγράφους πιο πάνω είναι εμφανείς όταν μιλάμε για τους στόχους του 2019; 

Υ.Γ. Οι “φιλόδοξοι” στόχοι του 2018 επιτεύχθηκαν πανηγυρικά. 

 

Χάρης Φραγκουλίδης 

Chief Financial Officer

Πάει ακόμα ένας χρόνος, ένας ακόμα DIGITAL TREE χρόνος. Με νέες υπηρεσίες, φρέσκες ιδέες και απίστευτη ομάδα!

Ένας χρόνος όπως πάντα απαιτητικός και δύσκολος που όμως μας αφήνει με εκείνο το αίσθημα ικανοποίησης για το που έχουμε φτάσει και για το ταλέντο που έχουμε μαζέψει φέρνοντας ένα απίστευτο κράμα ανθρώπων εδώ. Παράλληλα βλέπουμε το 2019 με αδημονία και πάθος και περιμένουμε η DIGITAL TREE να γίνει ακόμα πιο μεγάλη και πρωτοπόρα στη διαδικτυακή εποχή που ζούμε.

Κοιτάζοντας από την λογιστηριακή πλευρά (ναι εμείς οι boring τύποι για πολλούς) τις απαιτήσεις να αυξάνονται και όλο αυτό που ξεκίνησε το 2014 να γιγαντώνεται, νιώθεις αφενός το αίσθημα ευθύνης για το που πρέπει να φτάσει όλο αυτό το εγχείρημα ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής και αντάξιο της εμπιστοσύνης εκείνων που μας βλέπουν σαν τον digital partner τους και αφετέρου σιγουριά ότι με τέτοια μηχανή και καλοκουρδισμένα γρανάζια, sky is the limit!

2018 ήσουν υπέροχο... αλλά 2019 θα είσαι απίθανο!

Καλη μας χρονιά λοιπόν!

 

Φάνος Δημητρίου 

Chief Marketing & Services Officer 

Το 2018 ήταν μια σημαντική χρονιά για εμένα. Μετά από 7 χρόνια λειτουργίας της δικής μου επιχείρησης, αποφάσισα ότι έφτασε ο καιρός να εξελιχθώ. 

“Εξέλιξη” είναι μια ενδιαφέρουσα λέξη για να περιγράψει κανείς την ανάπτυξη μέσω μιας εξαγοράς. Και όμως, η συνεργασία με την Digital Tree υπήρξε μια υπολογισμένη απόφαση για συνένωση του καλύτερου Digital Agency στην Κύπρο με τον καλύτερο  Digital Media Όμιλο, και για εξέλιξη. 

Τον Οκτώβριο του 2018 ξεκίνησα στην Digital Tree σαν Διευθυντής Marketing & Υπηρεσιών της εταιρείας. Tο τμήμα Υπηρεσιών (Digital Marketing, Web Development, Multimedia & Productions) ανανεώθηκε για να υποστηρίξει τα media και τους πελάτες μας να ανταπεξέλθουν στις επερχόμενες “μάχες”.  Σε αυτό το κομμάτι της Μεσογείου χτίζουμε την μεγαλύτερη και ισχυρότερη ομάδα, με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορεί να προσφέρει η Κύπρος και οι γύρω περιοχές. 

Η Opium Works και η Tabs & Spaces ακολουθούν τη δική τους πορεία- η  OW στο Digital Marketing και στο Δημιουργικό κομμάτι, και η T&S επικεντρωμένη πλήρως στο Web Development & Integrations κομμάτι. Οι ομάδες μας είναι πανέτοιμες να στηρίξουν και να δημιουργήσουν νέα προϊόντα για το διαφημιστικό τμήμα και για τα mediα μας. 

Το 2019 ανυπομονούμε  να οδηγήσουμε την Digital Tree σε ένα άλλο επίπεδο τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

 

Ξένια Ξενοφώντος

Director Media Relations

To 2018 ήταν η χρονιά των αλλαγών. Η Digital Tree Media ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στο online publishing, εξελίχθηκε σε ένα διεθνών προδιαγραφών Οργανισμό.

Επανασχεδιάσαμε την Offsite, προσθέσαμε στο πορτοφόλιο μας το My Life και το οικονομικοπολιτικό Brief, αναλάβαμε την διαχείριση του Newsbomb.com.cy, κάναμε διεθνείς συνεργασίες με το Bloomberg και το CNN.gr , ισχυροποιήσαμε τα Impossible.Works, Αvant-Garde και Car. Η kerkida εξακολούθησε την ηγετική πορεία της ενώ το Kitchen Island κέρδισε το στοίχημα στα food videos.

Η προσθήκη της Opium Works στην Digital Tree ήταν καθοριστική. Με τη στήριξη της  εφαρμόσαμε τεχνολογίες για  παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου και σύνδεση με τους αναγνώστες μας σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Οι δημοσιογραφικές, τεχνικές, multimedia και social media ομάδες συνεργάστηκαν για την οικοδόμηση μιας μοντέρνας και αξιόπιστης διαδικτυακής ενημέρωσης.

Μέσα από τις αλλαγές της χρονιάς εξελίχθηκε και ο ρόλος μου σαν  Media Director. Είχα την τύχη να συμμετέχω σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι από τη γένεσή του,  και τελικά να γίνω μέλος μιας σπάνιας ομάδας ανθρώπων παθιασμένων, αφοσιωμένων σε ένα κοινό όραμα που δεν φοβούνται το καινούργιο και δεν σταματάνε μπροστά σε τίποτα. 

Το 2019 προβλέπεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις και ανυπομονούμε για την επόμενη μέρα!