Τuning

30 Jan, 2019 Ώρα 09:51

Η Manhart ξυπνά 812 αλογάκια από την Lamborghini Urus

Thumbnail

Από όλα τα high-end performance αυτοκίνητα εκεί έξω, η Lamborghini Urus σίγουρα είναι μια φυσική επιλογή για τους βελτιωτές. Ήταν πραγματικά θέμα χρόνου το αν ένας βελτιωτής θα έβαζε τα χέρια του στην θηρίο της Lambo. Εξού και η εκδοχή της Manhart. Με 812 αλογάκια. 

Close

Ο 40ρης V8 έτυχε κάποιων μικροβελτιώσεων απο την Manhart όπως καλύτερες εισαγωγές στα Turbo, μεγαλύτερη εξάτμιση, κάποιες αλλαγές στο σασμάν και φρέσκο πρόγραμμα στον εγκέφαλο. 

Close

Παράλληλα οι εξωτερικές αλλαγές ήταν δεδομένες μιας και η Manhart θέλει οι δικές της κατασκευές να ξεχωρίζουν. Racing Stripes, νέες ζάντες (θηρία), πλατιά φτερά και άλλα πολλά. 

Close

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια ανακοίνωση για τη τιμή του πακέτου αλλα σίγουρα θα ξεπεράσει τις 190000 ευρώ, τιμή η οποία αντιστοιχεί στην εργοστασιακή έκδοση. 

12 Jan, 2024 Ώρα 09:33

Οι ειδικοί στην κατηγορία 4Χ4 είναι εδώ!

Thumbnail

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4 εξειδικεύεται στην κατηγορία αυτοκινήτου 4Χ4 με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Close

Εγγυάται στους πελάτες της ποιότητα, χαμηλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Close

 

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4  αντιπροσωπεύει τα προϊόντα IRONMAN 4X4 στην Κύπρο με πάνω από 100 είδη, όπως επίσης και τα κυπριακά προϊόντα K.PRO.

Close

Ακόμα μπορείτε να αποταθείτε στην KALIVITIS 4X4 για την εγκατάσταση των προϊόντων αυτών στα αυτοκίνητα σας.

Δείτε τα προϊόντα της KALIVITIS 4X4 στο website www.kalivitis4x4.com και στα social media: Instagram : kalivitis 4x4 και Facebook : J.kalivitis 4x4 ltd ironman & k-pro