Τuning

04 Feb, 2019 Ώρα 15:08

Η APR βελτιώνει τον V10 κινητήρα των R8 και Huracan

Thumbnail

Η APR ανακοίνωσε πως προσφέρει στην αγορά πακέτο βελτίωσης για τον ατμοσφαιρικό V10 5,2-λίτρων κινητήρα των Audi R8 V10, R8 V10 Plus, R8 RWS, και Lamborghini Huracan LP580-και LP610-4.

Close

Το APR Stage 1 ECU αυξάνει την απόδοση του κινητήρα κατά 104 άλογα και κατά 86 Nm ροπής, με την εταιρία να προσφέρει εγγύηση 1 έτους. Το πακέτο βελτιώνει επίσης την απόκριση του πεντάλ του φρένου, αφαιρεί τον περιοριστή ταχύτητας, ενώ το όριο περιστροφής του κινητήρα αυξάνεται στις 9.000 σ.α.λ.

Επίσης έχει πλήρως ρυθμιζόμενο σύστημα διαχείρισης θερμότητας και βελτιωμένη απόκριση γκαζιού. Επίσης έχει τέσσερα modes λειτουργίας, ενώ μπορεί να λειτουργήσει με βενζίνη 95 και 98 οκτανίων, όπως επίσης και με E60-E85.

Close

Δείτε τη διαφορά στις πιο κάτω δυναμομετρήσεις!

14 Jul, 2019 Ώρα 22:31

JDM Turbo Legends Ride: Μια υπέροχη βραδιά με πολλά άλογα!

Thumbnail

Όπως είχαμε ανακοινώσει το EVO Club Cyprus διοργάνωσε στις 12 Ιουλίου το πρώτο JDM Turbo Legends Ride. Η συνάντηση μάζεψε πολλους Petrolheads με πανέμορφα αυτοκίνητα τα οποία κατάγονται από την αγαπημένη μας Ιαπωνία!

Close

 

 

Συγκεκριμένα περισσότερα από 80 αυτοκίνητα μαζεύτηκαν στο χώρο εκκίνησης έτοιμοι να ακολουθήσουν την πορεία η οποία κατέληξε στο Όμοδος για φαγητό. 

 

Close

 

Διάφορα μοντέλα Lancer Evolution, Nissan Skyline, Toyota Supra, Mazda RX7, Nissan Silvia, Toyota MR-2, Toyota Celica GT-4, Subaru Impreza, Mitsubishi Starion και Nissan 300ZX τίμησαν το event και γέμισαν τους δρόμους κατα τη διάρκεια της διαδρομής. Δύσκολο να κρατήσεις τόσα πολλά αυτοκίνητα σε μια γραμμή αλλα με την άψογη οργάνωση που έκαναν τα παιδιά και με τη βοήθεια της αστυνομίας των Βασεων Ακρωτηριου όλα πήγαν τέλεια!

 

 

Close

 

 

Με μοτο λοιπόν "μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο" το πρώτο JDM Turbo Legends είναι πλέον γεγονός. Η οδηγική συνείδηση είναι σημαντική για τους φίλους της ταχύτητας και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αποδείξουμε ότι οργανωμένα μπορούμε να κάνουμε πολλά. 

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο από εμας στη διοργάνωση και σε όλους τους εμπλεκόμενους. 

Απολαύστε μερικές από τις φωτογραφίες μας. Σύντομα θα έχουμε ένα μεγάλο βίντεο από τη διοργάνωση το οποίο θα μοιραστούμε μαζί σας!