Τuning

18 Feb, 2019 Ώρα 10:52

Αυτό το Jimny είναι πραγματικό «θηρίο»!

Thumbnail

Στις αρχές του έτους, η Wald International ανέλαβε να τροποποιήσει τη νέα γενιά του δημοφιλούς τετρακίνητου μοντέλου, προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές κάτι ξεχωριστό. 

Close

Τώρα, στο πλαίσιο της έκθεσης βελτιωτών στην Οσάκα της Ιαπωνίας, ο βελτιωτικός οίκος έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του οχήματος και τις προδιαγραφές. Η πρόταση της Wald ονομάζεται «Black Bison» και διακρίνεται για τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά και τις εντυπωσιακές αισθητικές επεμβάσεις. 

Close

Το συγκεκριμένο Jimny έχει μετατραπεί σε ένα «άγριο» 4Χ4, ένα όχημα που μπορεί να πάει παντού και να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο. Φέρει ειδικό bodykit, τεράστιους τροχούς, off-road ελαστικά, νέα ανάρτηση με μεγαλύτερη διαδρομή, καινούργιο καπό με διπλές εισαγωγές αέρα, ανασχεδιασμένη οροφή με προβολείς LED και πίσω πτέρυγα. 

Close

Η απόσταση του αμαξώματος έχει αυξηθεί σημαντικά, τα φτερά είναι μεγαλύτερα, περιμετρικά του αμαξώματος και στο δάπεδο υπάρχουν ειδικά προστατευτικά, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης είναι πλέον τοποθετημένες στο πλάι. 

Κάτω από το καπό παραμένει ο βενζινοκινητήρας 1.5 λίτρου, με το σύστημα τετρακίνησης Allgrip Pro AWD με τις λειτουργίες 2H (2WD-high gear), 4H (4WD-high gear) και 4L (4WD-low gear) να έχει βελτιωθεί. 

12 Jan, 2024 Ώρα 09:33

Οι ειδικοί στην κατηγορία 4Χ4 είναι εδώ!

Thumbnail

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4 εξειδικεύεται στην κατηγορία αυτοκινήτου 4Χ4 με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Close

Εγγυάται στους πελάτες της ποιότητα, χαμηλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Close

 

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4  αντιπροσωπεύει τα προϊόντα IRONMAN 4X4 στην Κύπρο με πάνω από 100 είδη, όπως επίσης και τα κυπριακά προϊόντα K.PRO.

Close

Ακόμα μπορείτε να αποταθείτε στην KALIVITIS 4X4 για την εγκατάσταση των προϊόντων αυτών στα αυτοκίνητα σας.

Δείτε τα προϊόντα της KALIVITIS 4X4 στο website www.kalivitis4x4.com και στα social media: Instagram : kalivitis 4x4 και Facebook : J.kalivitis 4x4 ltd ironman & k-pro