Τuning

13 Mar, 2019 Ώρα 12:15

Ο Daigo Saito δοκιμάζει το νέο του Drift Spec Toyota Supra!

Thumbnail

Καινούργιο απόκτημα για τον Drifter Daigo Saito είναι ένα από τα ολοκαίνουργια Toyota Supra το οποίο σε συνεργασία με την HKS φόρεσε τον αγαπημένο μας 2JZ και είναι σχεδόν έτοιμο για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Drift.

Close

Ο Saito συνεργάζεται στενά με την HKS για την A90 Supra του, θέλοντας να την κάνει όσο το δυνατόν πιο δυνατή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιαπωνία, η HKS και ο Saito αναμένουν ότι η Supra αποδίδει περίπου 800 άλογα στους πίσω τροχούς.

Close

Ο Saito έβαλε το νέο του αγωνιστικό στην πίστα ώστε να δει αν όλα λειτουργούν κανονικά και φυσικά δεν παρέλειψε να κάψει αρκετό λάστιχο.

 

Close
14 Jul, 2019 Ώρα 22:31

JDM Turbo Legends Ride: Μια υπέροχη βραδιά με πολλά άλογα!

Thumbnail

Όπως είχαμε ανακοινώσει το EVO Club Cyprus διοργάνωσε στις 12 Ιουλίου το πρώτο JDM Turbo Legends Ride. Η συνάντηση μάζεψε πολλους Petrolheads με πανέμορφα αυτοκίνητα τα οποία κατάγονται από την αγαπημένη μας Ιαπωνία!

Close

 

 

Συγκεκριμένα περισσότερα από 80 αυτοκίνητα μαζεύτηκαν στο χώρο εκκίνησης έτοιμοι να ακολουθήσουν την πορεία η οποία κατέληξε στο Όμοδος για φαγητό. 

 

Close

 

Διάφορα μοντέλα Lancer Evolution, Nissan Skyline, Toyota Supra, Mazda RX7, Nissan Silvia, Toyota MR-2, Toyota Celica GT-4, Subaru Impreza, Mitsubishi Starion και Nissan 300ZX τίμησαν το event και γέμισαν τους δρόμους κατα τη διάρκεια της διαδρομής. Δύσκολο να κρατήσεις τόσα πολλά αυτοκίνητα σε μια γραμμή αλλα με την άψογη οργάνωση που έκαναν τα παιδιά και με τη βοήθεια της αστυνομίας των Βασεων Ακρωτηριου όλα πήγαν τέλεια!

 

 

Close

 

 

Με μοτο λοιπόν "μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο" το πρώτο JDM Turbo Legends είναι πλέον γεγονός. Η οδηγική συνείδηση είναι σημαντική για τους φίλους της ταχύτητας και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αποδείξουμε ότι οργανωμένα μπορούμε να κάνουμε πολλά. 

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο από εμας στη διοργάνωση και σε όλους τους εμπλεκόμενους. 

Απολαύστε μερικές από τις φωτογραφίες μας. Σύντομα θα έχουμε ένα μεγάλο βίντεο από τη διοργάνωση το οποίο θα μοιραστούμε μαζί σας!