Τuning

13 Mar, 2019 Ώρα 12:15

Ο Daigo Saito δοκιμάζει το νέο του Drift Spec Toyota Supra!

Thumbnail

Καινούργιο απόκτημα για τον Drifter Daigo Saito είναι ένα από τα ολοκαίνουργια Toyota Supra το οποίο σε συνεργασία με την HKS φόρεσε τον αγαπημένο μας 2JZ και είναι σχεδόν έτοιμο για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Drift.

Close

Ο Saito συνεργάζεται στενά με την HKS για την A90 Supra του, θέλοντας να την κάνει όσο το δυνατόν πιο δυνατή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιαπωνία, η HKS και ο Saito αναμένουν ότι η Supra αποδίδει περίπου 800 άλογα στους πίσω τροχούς.

Close

Ο Saito έβαλε το νέο του αγωνιστικό στην πίστα ώστε να δει αν όλα λειτουργούν κανονικά και φυσικά δεν παρέλειψε να κάψει αρκετό λάστιχο.

 

Close
22 Jan, 2021 Ώρα 09:23

Αυτή είναι μια Manhart MH2 GTR

Thumbnail

Η Manhart βελτιώνει την BMW M2 CS δυναμώνοντας τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα, κάνοντάς τον να αποδίδει 600 άλογα με 830 Nm ροπής, όταν από το εργοστάσιο αποδίδει 450 άλογα και 550 Nm ροπή. Η αύξηση της απόδοσης του κινητήρα προήλθε από την τοποθέτηση νέας εισαγωγής αέρα, νέας εξάτμισης και νέου προγράμματος.

Close

 

 

Τα 0-100 χμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, με τον βελτιωτικό οίκο να τοποθετεί αεραγωγούς -τύπου GT3 RS- στα εμπρός φτερά, νέο πίσω διαχύτη, μπροστινό splitter, μεγάλη αεροτομή, ζάντες 20″ και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 20 χλστ. της H&R.

 

Close

 

Σύμφωνα με την Manhart, το κόστος του πακέτου που φοράει το αυτοκίνητο των φωτογραφιών ανέρχεται στη Γερμανία σε €38.919,50.