19 Ιουλ., 2017 Ώρα 09:49

14ο Boyz Stuff Show 2017 και 9η έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου – Επιστρέφουμε και φέτος! (Βίντεο)

Thumbnail

Είναι πλέον γεγονός ότι η διοργάνωση μας είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην Κύπρο, από πέρσι!

Ευρέως διαδεδομένη και μοναδική. Κρατήσαμε τον πήχη ψηλά παρουσιάζοντας κάθε χρόνο κάτι και καλύτερο για τα δικά σας μάτια μόνο. Αυτό θα κάνουμε και φέτος!

Close

To Car.com.cy διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά το Boyz Stuff Show και την 9η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου, στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2017 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Close

Close

 

 

Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης στην Κύπρο είναι πλέον ένα γεγονός που μπαίνει στο ημερολόγιο του κάθε λάτρη του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Είναι η μεγαλύτερη σε έκταση έκθεση που διοργανώνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας με πέραν των 11,500 τετρ.μέτρων εκθεσιακών χώρων.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, Aγωνιστικά Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack καθώς και να επισκεφθούν εταιρείες με εξαρτήματα, ανταλλακτικά, εργαλεία, καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, gadgets και προϊόντα για τον άντρα καθώς και clubs αυτοκινήτων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το περσινό Boyz Stuff Show εδώ.

 

Ήδη αρκετοί εκθέτες έχουν προκρατήσει χώρο και προβλέπεται ότι και φέτος η έκθεση θα είναι άκρως εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό!

Ακολουθήστε το event μας στο facebook εδώ.

Πληροφορίες για εκθέτες, προωθητικές ενέργειες, ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων και Clubs, στα τηλ. 22460580 - 22396999, ή στο email:[email protected] ή με μήνυμα εδώ στο Facebook