07 Νοε., 2019 Ώρα 10:19

Εκδήλωση «Classic Journeys» την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Thumbnail

150 κλασικά οχήματα σε τέσσερις ξεχωριστές πορείες από όλη την Κύπρο δημιουργούν μια μοναδική Έκθεση Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων

Για πρώτη φορά κλασικά οχήματα και από τις επτά Λέσχες Κλασικών Οχημάτων της Ομοσπονδίας Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου ΟΚΑΚ, ενώνονται με διάφορα οργανωμένα σύνολα, πρωτοβουλίες και άλλες εξωτερικές Λέσχες Κλασικών Οχημάτων, για να ξεκινήσουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, από 4 διαφορετικά σημεία εκκίνησης και θα έχουν όλα μόνο ένα προορισμό, το «The Mall of Cyprus». 

Close

 

Close

 

Το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, να επισκεφτεί την μοναδική έκθεση κλασικών οχημάτων που θα δημιουργηθεί στο χώρο στάθμευσης του τελευταίου ορόφου του The Mall of  Cyprus, για να βγάλει φωτογραφίες και να δει από κοντά την εξέλιξη τους. 

Close

Στο χώρο θα υπάρχει «Live Link» από το Ράδιο Πρώτο και δραστηριότητες για τα παιδιά.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της φιλοξενίας για πρώτη φόρα στην Κύπρο, της Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασικών Οχημάτων «FIVA».

 

Δείτε το event στο facebook εδώ.

Χρυσός Χορηγός: Sixt 

Μεγάλοι Χορηγοί:  Kapodistrias &  Hercules Trophies

Χορηγοί Φιλοξενίας: Caffe Nero & The Mall of Cyprus 

Σημεία Εκκίνησης

Λευκωσία Caffè Nero 11:00 

Λεμεσός Χώρος Στάθμευσης Εναέριος 10:00 

Λάρνακα Παραλιακό Μέτωπο Φοινικούδων 10:00 

Σημείωση: H πορεία της Πάφου θα ξεκινήσει νωρίς την Κυριακή και θα ενωθεί με την Πορεία της Λευκωσίας. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέσχη Πάφου αντί επίσημης εκκίνησης το πρωί της Κυριακής θα οργανώσει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το κοινό το Σάββατο 09/11