Ειδήσεις

28 Mar, 2019 Ώρα 16:02

2ο Petrolheads Track day στην Achna Speedway αυτή τη Κυριακή

Thumbnail

Όλοι έχουμε καταλάβει ότι σε ένα Track day έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις οδήγηση χωρίς να σκέφτεσαι τους κινδύνους του δρόμου. Δοκιμάζεις το αυτοκίνητο σου, βλέπεις νέες τεχνικές οδήγησης, βελτιώνεσαι σαν οδηγός και μαθαίνεις από τα λάθη σου τα οποία σε αρκετό βαθμό η πίστα τα συγχωρεί. 

Close

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο 2ο Petrolheads Track day την Κυριακή 31 Μαρτίου στην αγαπημένη μας Achna Speedway για να περάσουμε μια υπέροχη μέρα. Το Track day ξεκινά στις 9 το πρωί και θα τελειώσει στις 4.30 το απόγευμα!

Για συμμετοχές τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα 99675910(Λευκωσία), 99960807(Λεμεσός)

Close

 

12 Aug, 2025 Ώρα 16:53

21ο Boyz Stuff Show: Αρχίζει η προετοιμασία για το μεγαλύτερο event της χρονιάς!

Thumbnail

Στους ρυθμούς του 21ου Boyz Stuff Show μπαίνει η ομάδα της STS Events για το πιο σοβαρό και μαζικό event που γίνεται στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία!

Close

Πλέον έχει γίνει θεσμός, όντας εδώ και 21 χρόνια το σημαντικότερο αυτοκινητιστικό γεγονός που γίνεται στη Κύπρο, με χιλιάδες επισκέπτες από Κύπρο και Ελλάδα.

Φέτος όπως και κάθε χρονιά θα δούμε κορυφαίες εταιρείες του χώρου της βελτίωσης, του car audio, του detailing, των εργαλείων, των εξαρτημάτων και άλλες πολλές οι οποίες θα φέρουν ηχηρές προτάσεις και λύσεις για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των επισκεπτών.

Close

Μαζί με το Boyz Stuff Show 2025 διοργανώνεται και το "Moto Stuff" στο οποίο συμμετέχουν εισαγωγείς νέων μοντέλων μοτοσυκλετών, εισαγωγείς εξαρτημάτων, accessories και άλλων υπηρεσιών. Παράλληλα η 16η έκθεση Κλασικού αυτοκινήτου με την συμμετοχή δεκάδων σπάνιων και μοναδικών εκθεμάτων τα οποία θα σας ενθουσιάσουν!

Το Boyz Stuff Show θα γίνει το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία.

Close

Με ανυπομονησία αναμένουμε λοιπόν την μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο, η οποία φέτος θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και λαμπερή από ποτέ!

Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε την πιο κάτω αίτηση συμμετοχής ή να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα: 99675910 Χάρης, 99051686 Κωνσταντίνος, 96425910 Αυγουστής, 99328015 Στέλιος.

Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα στις σελίδες του Boyz Stuff Show στο Facebook και στο Instagram.