Ειδήσεις

26 Mar, 2021 Ώρα 09:04

"Απαγορευμένο φρούτο" για την Ευρώπη το LEXUS IS500

Thumbnail

Ένα από τα πιο σπορ και γνήσια αυτοκίνητα οδηγικής απόλαυσης δυστυχώς δε θα έρθει στην Ευρώπη. Ο λόγος για το Lexus IS500, ένα από τα καλύτερα και πιο γρήγορα Lexus που φτιάχτηκαν ποτέ, ιδιαίτερα στην έκδοση Performance Launch.

Close

 

 

Μεγάλος αντίπαλος της M3 και της Quadrifoglio, αλλά δε θα έρθει στην Ευρώπη

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με ένα sedan το οποίο δε μοιάζει με κανένα άλλο και είναι φτιαγμένο να τα βάλει στα ίσια με την BMW M3 και την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Κάτω από το καπό αυτού του Lexus βρίσκουμε έναν V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα ο οποίος αποδίδει 478 ίππους. Συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιοι 6 σχέσεων το οποίο ανεβάζει την οδηγική απόλαυση στα ύψη, ενώ οι τροχοί 19 ιντσών της BBS το κάνουν πολύ... κακό!

Close

 

 

Η Lexus αποκάλυψε ότι θα κατασκευάσει μόλις 500 μονάδες της ειδικής έκδοσης Performance Launch. Η βαφή του μοντέλου λέγεται Incognito, ενώ το εσωτερικό είναι υπερπολυτελές γεμάτο με δέρμα και suede.

 

14 Apr, 2021 Ώρα 16:25

Ανώτατη διάκριση στην ασφάλεια για το νέο Renault Arkana

Thumbnail

Άλλη μια διάκριση ασφάλειας πρόσθεσε στην ήδη πλούσια λίστα της η Renault. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Arkana. Το ολοκαίνουριο Coupe SUV, που αναμένεται σύντομα στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα, θα τοποθετείται μεταξύ των μοντέλων Captur και Kadjar.

Close

Στο καινούργιο Renault Arkana έχει απονεμηθεί η μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από τους ειδικούς του ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας Euro NCAP, καθιστώντας το σαν ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον δρόμο. Διαθέτοντας τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας - συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς Advanced Systems Assistance Systems (ADAS) - το ολοκαίνουργιο Arkana ενισχύει τη δέσμευση της Renault για την κατασκευή των ασφαλέστερων οχημάτων για τους πελάτες της.

 

Close

 

Το νέο Renault Arkana είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία ADAS που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα των βοηθημάτων ασφαλείας με συστήματα όπως: το Adaptive Cruise Control με Stop&Go, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, προειδοποίηση τυφλών σημείων, το Lane Keep Assist και πολλά άλλα. Αυτά τα συστήματα ασφαλείας συνδυάζονται για να προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά στον οδηγό, στους επιβάτες και σε άλλους χρήστες του δρόμου.

Close

Πέραν από την ασφάλεια, οι πελάτες θα επωφεληθούν από τον συνδυασμό της εντυπωσιακής σιλουέτας του coupe, την κομψή σχεδίαση και το δυναμικό εμπρόσθιο άκρο που συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα μοναδικό νέο μοντέλο SUV.