Ειδήσεις

07 Apr, 2020 Ώρα 15:34

AudiStream: Online εισιτήριο για τον μοναδικό κόσμο της Audi

Thumbnail

Η Audi πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και δίδει την ευκαιρία στους φίλους της μάρκας να εξερευνήσουν online, μέσω της νεάς υπηρεσίας AudiStream τη διαδικασία παραγωγής ενός μοντέλου της από το σπίτι μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους τηλεφώνου. Το εργοστάσιο της Audi στο Ingolstadt είναι ανοικτό για τους επισκέπτες σε virtual μορφή. Οι ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν μια διαδραστική online εικονική περιήγηση στο www.audi.stream και να βιώσουν μια αυθεντική Audi εμπειρία από το σπίτι τους. 

Close

 

Με τη χρήση των βίντεο, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς κατασκευάζεται ένα μοντέλο της Audi, από τα αρχικά βήματα, της παραγωγικής διαδικασίας στη λεγόμενη «πρέσα», μέχρι και τις χειροποίητες επεμβάσεις κατά την τελική συναρμολόγηση. Μεταξύ άλλων προβάλλονται οι διαδικασίες στο φανοποιείο για ένα Audi A3 όπως επίσης και τμήματα από τη γραμμή συναρμολόγησης ενός Α4. Συμπληρωματικά, ένας έμπειρος ξεναγός παρουσιάζει επεξηγηματικά πολλά τεχνικά highlights του μοναδικού κόσμου της Audi ενώ απαντά και σε ερωτήσεις των ψηφιακών επισκεπτών.

Με τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από πολυάριθμες ξεναγήσεις στο εργοστάσιο της Audi στο Ingolstadt, οι ξεναγοί καθορίζουν τη διαδρομή για το online 20λεπτο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο. Οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν το Live AudiStream της αρεσκείας τους, μέρα και ώρα αλλά και τη γλώσσα (Γερμανικά ή Αγγλικά) στη διεύθυνση www.audi.stream χωρίς φυσικά καμία χρέωση. (εκτός των όποιων χρεώσεων από τους παρόχους για τη χρήση των δεδομένων)

Με το AudiStream, η Audi γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει online περιηγήσεις στα εργοστάσια της. Συγκεκριμένα, το AudiStream «Audi ζωντανά στο εργοστάσιο του Ingolstadt» είναι διαθέσιμο από το Νοέμβριο του 2019 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα να κλείσουν επιπλέον live περιηγήσεις. Παράλληλα, θα ακολουθήσουν και άλλες online περιηγήσεις και σε άλλους τομείς στον κόσμο της Audi.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AudiStream μπορείτε να βρείτε στο: https://www.audi-mediacenter.com/en/audimediatv/video/audistream-virtual-journey-through-the-world-of-production-4872

Close
04 Jun, 2020 Ώρα 12:48

Νέο project για την Digital Tree

Thumbnail

Η Digital Tree με ένα νέο project επιβεβαιώνει την μέχρι σήμερα στρατηγική της πορεία να αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα.

Close

Σε αυτό το πλαίσιο η Digital Tree ανακοινώνει την δημιουργία Web TV. 

Διευθύντρια της Web TV αναλαμβάνει η έγκριτη δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού, την οποία η εταιρεία υποδέχεται από τον Σεπτέμβριο. 

Close

Υπεύθυνος δημιουργικού περιεχομένου αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Πάρις Ερωτοκρίτου.

Θα σας «δούμε» σύντομα!

Close