Ειδήσεις

15 Jan, 2021 Ώρα 09:59

Το Hyundai i10 “Καλύτερο Μικρό Αυτοκίνητο για την Πόλη 2021”, από το What Car?

Thumbnail

Το Hyundai i10 είναι το “Καλύτερο Μικρό Αυτοκίνητο για την Πόλη 2021”, σύμφωνα με την κρίση των ειδικών του What Car?, του πιο έγκυρου περιοδικού αυτοκινήτου του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη διάρκεια της τελετής βράβευσης για το 2021, αποκαλύφθηκε ότι το IONIQ 5 ήταν η δεύτερη καλύτερη επιλογή νέου μοντέλου που οι αναγνώστες του περιοδικού περιμένουν εναγωνίως να υποδεχθούν αυτή τη χρονιά.

Close

Στην απόφαση των κριτών αναφέρεται: “Οι διαστάσεις του Hyundai i10 και η απίστευτη ορατότητα του οδηγού, κάνουν το μικρό μοντέλο ιδανικό για την πόλη, χωρίς να υστερεί στους μεγάλους δρόμους. Με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων συμπεριφέρεται άνετα στα μεγάλα ταξίδια. Η άνεση των επιβατών είναι εντυπωσιακή σε όλες τις ταχύτητες, συγκρινόμενη ακόμα και με μοντέλα μεγαλύτερου μεγέθους”.

Το i10 είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο σε σύγκριση με το προηγούμενο και προσδιορίζεται ως ολοκληρωμένο, με πολύ εξοπλισμό και ανέσεις, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Το i10 είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην τεχνολογία, με αξιοσημείωτη συνδεσιμότητα και συστήματα ασφαλείας και με άνετο σαλόνι για πέντε συνολικά επιβάτες.

Close

Για το IONIQ 5 οι κριτές του What Car? αναφέρουν: “Μπορεί να είναι δύσκολη η καθιέρωση μιας νέας μάρκας αλλά το γεγονός ότι το IONIQ 5 είναι ένα αναμενόμενο μοντέλο που οι αναγνώστες του What Car? περιμένουν να δουν εναγωνίως, αποδεικνύει ότι είναι ήδη γνωστό και διαδεδομένο.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του πειραματικού Hyundai 45, που εφαρμόστηκε στο IONIQ 5 βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην επιλογή που έκαναν οι αναγνώστες του What Car?”

 

Close
03 Mar, 2021 Ώρα 11:47

Διπλή διάκριση για τη Fiat στα Key Awards 2020

Thumbnail

Με πρωταγωνιστές όπως οι Leonardo DiCaprio και οι Sting & Shaggy, δεν αποτελεί έκπληξη η κυριαρχία της Fiat στα βραβεία Key Awards 2020. Στην 52η χρονιά των διάσημων βραβείων τηλεόρασης, σινεμά και ηλεκτρονικών μέσων, Key Awards, η Fiat κατέκτησε τα πρώτα βραβεία στις κατηγορίες “Music Covers – Licensing” και “Original Music”. Η διοργάνωση της Media Key Group αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικότερες τους είδους σε παγκόσμιο επίπεδο προσελκύοντας τα μεγαλύτερα διαφημιστικά γραφεία απ’ όλο τον κόσμο.

Close

 

 

Το Key Award 2020 της κατηγορίας “Original Music” απονεμήθηκε στο video με τίτλο “Reincarnation” (Μετεμψύχωση), που εστιάζει στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός ηθοποιός και ακτιβιστής, Leonardo DiCaprio, ο οποίος για περισσότερα από 20 χρόνια υποστηρίζει τις ενέργειες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία του περιβάλλοντος. Για αυτό το λόγο, ο κάτοχος βραβείου Όσκαρ ηθοποιός, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη φιλοσοφία του νέου 500. Απλό, τεχνολογικά προηγμένο και φιλικό προς το περιβάλλον. Το video “Reincarnation” απευθύνει ερωτήσεις για τη ζωή, την εξέλιξη της και βρίσκει τις απαντήσεις στο πλέον θρυλικό μοντέλο της Fiat. Η παραγωγή της εταιρείας Doner και του σκηνοθέτη Joseph Kahn (οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δουλέψει μεταξύ άλλων με τους Jennifer Lopez, U2, Lady Gaga και Taylor Swift), μιλά για τη μάρκα η οποία μεταμορφώθηκε στην πορεία του χρόνου συνεχίζοντας να εμπνέει τον κόσμο από το 1957, μέχρι και σήμερα. 

Η δεύτερη διάκριση απονεμήθηκε για το δημιουργικό “500 120th family, Shaggy & Sting”, στην κατηγορία “Music Covers – Licensing”, μια διαφήμιση που περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια του Fiat 500 (500, 500X και 500L). Κεντρικό σημείο οι Sting & Shaggy και το τραγούδι τους Just One Lifetime, στο οποίο το διάσημο ντουέτο τραγουδά μέσα σε ένα 500X “120th”. Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με τη φράση “FIAT, Driven by dreams since 1899”, δίνοντας έμφαση στο πως εδώ και 120 χρόνια, η Fiat παραμένει δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων. Παράλληλα το video δίνει το ρυθμό για την πορεία της μάρκας στο μέλλον και μια δημοκρατική και διαθέσιμη για όλους αυτοκίνηση. Το συγκεκριμένο διαφημιστικό δημιουργήθηκε από την Leo Burnett με σκηνοθέτη και πάλι τον Joseph Kahn.

Close