27 Μαρ., 2019 Ώρα 20:09

Η διαχείριση της Achna Speedway στην STS Εvents!

Thumbnail

Η μοναδική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων γύρω από το αυτοκίνητο, η STS Events, με τεράστια πείρα στο χώρο από το 1998, συμφώνησε να αναλάβει την διαχείριση της μοναδικής πίστας ταχύτητας και ασφάλειας στην Κύπρο κατάλληλης για αυτοκίνητα, της Achna Speedway. Με τον έμπειρο διοργανωτή εκδηλώσεων, δημοσιογράφο και οδηγό αγώνων, Στέλιο Κυθρεώτη, να βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας είναι βέβαιοι ότι η πίστα θα γεμίσει από κόσμο. Αυτό άλλωστε έγινε από τον πρώτο αγώνα υπό την διαχείριση της πίστας, τον 1ο αγώνα Drift την Κυριακή 24 Μαρτίου, όπου η Achna Speedway ξεχείλησε από κόσμο ξεπερνώντας τους 2,000 θεατές!

 

 

Ο ιδιοκτήτης της πίστας, Χριστάκης Χρίστου, ο άνθρωπος που έκανε το όραμα του πραγματικότητα χτίζοντας την πρώτη εγκεκριμένη πίστα ταχύτητας και ασφάλειας στην Κύπρο στην Άχνα, βρέθηκε με τον παλιό του γνώριμο και φίλο, Στέλιο Κυθρεώτη, γνωστό από τις αυτοκινητιστικές διοργανώσεις, το Boyz Stuff και την συμβολή του σχεδόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που αφορούν στο αυτοκίνητο και έχουν γίνει στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. 

 

 

Με συνοπτικές διαδικασίες, έδωσαν τα χέρια σε μια συμφωνία που δίνει την διαχείριση της πίστας για τα επόμενα τρία χρόνια στον έμπειρο Στέλιο Κυθρεώτη, ο οποίος με την ομάδα του της STS Events και με την δύναμη του Ομίλου της Digital Tree στον οποίο ανήκει, του car.com.cy του kerkida.net, της offsite.com.cy κλπ, θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις προώθησης της πίστας.

 

 

Ήδη έχει ανακοινωθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος Time Attack 2019, μιας σειράς Track Days και άλλων αγώνων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για πακέτα ημερήσια εξαμηνιαία, ετήσια, εταιρικά, εκδηλώσεις CSR, σχολή αγωνιστικής οδήγησης κλπ, παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22396999 και στο 99381171.