Ειδήσεις

07 Mar, 2024 Ώρα 11:16

Τα λεφτά δεν φέρνουν ευτυχία αλλά...

Thumbnail

Η ιδιωτική πίστα των 3.5χλμ. με τις πλέον χλιδάτες εγκαταστάσεις και τους μόνιμους μηχανικούς

Close

Σε έναν τυχερό δισεκατομμυριούχο από την Ιαπωνία, ανήκει η πιο εντυπωσιακή και πολυτελής ιδιωτική πίστα στον κόσμο. Το Magarigawa Club όπως ονομάζεται είναι ένα αριστούργημα μηχανικής με την τοποθεσία του να είναι εντυπωσιακή, έχοντας θέα το όρος Φούτζι και τον κόλπο του Τόκιο.

 

Close

 

Η πίστα Magarigawa, που πήρε το όνομά της από την ίδια τη λέσχη, είναι μια πίστα 3.5χλμ., 22 στροφών με μια ευθεία 800 μέτρων. Συνολικά, το 16 τοις εκατό είναι κατηφορικό και το 20 τοις εκατό ανηφορικό.

Close

 

 

Πέρα από τον κλιματιζόμενο εσωτερικό διάδρομο pit lane, ο οποίος είναι στελεχωμένος με μόνιμο προσωπικό μηχανικών, το συγκρότημα της πίστας διαθέτει επίσης πισίνα υπερχείλισης, γυμναστήριο, εστιατόριο και μπαρ, ακόμη και αίθουσα καραόκε.

 

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο κόστισε αυτή η πίστα αγώνων στον ιδιοκτήτη της είναι ελάχιστες, αλλά γνωρίζουμε ότι η συμμετοχή στο Magarigawa Club δεν είναι φθηνή.

Η τιμή ποικίλλει, αλλά πρόκειται για ένα ελάχιστο ποσό 230.000 δολαρίων ετησίως.

10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close