Νέα μοντέλα

15 Nov, 2019 Ώρα 09:51

Το ηλεκτρικό SUV της Ford ονομάζεται Mustang Mach-E

Thumbnail

Η αμερικανική φίρμα αποκάλυψε το όνομα του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Close

Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες της Mustang Mach-E σε ορισμένες αγορές. Οι αγοραστές θα μπορούν να καταθέσουν ένα συγκεκριμένο ποσό ως προκαταβολή, προκειμένου να λάβουν προτεραιότητα για την απόκτηση της έκδοσης First Edition.

Αρχικά, θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Ford μέσω της επίσημης ιστοστελίδας, να διαλέξουν τον προτιμώμενο έμπορο και στη συνέχεια να καταχωρήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας τους, καθώς και τη διεύθυνσή τους.

Close

 

 

Το SUV υιοθετεί τη φιλοσοφία της εμβληματικής Mustang, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά το εμπνευσμένο design με τις επιδόσεις και την απόδοση. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, το αυτοκίνητο εξασφαλίζει αυτονομία 600 χιλιομέτρων σε πραγματικές συνθήκες.

Τροφοδοτείται από ένα ισχυρό ηλεκτρικό σύνολο που λαμβάνει ενέργεια από νέας γενιάς μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας. Θα μπορεί να κινηθεί με άνεση σε όλα τα τερέν, από την άσφαλτο έως το χιόνι και τον πάγο, χωρίς να επηρεάζονται η λειτουργία των μπαταριών και η αυτονομία σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Πηγή: Zougla.gr

Close
03 Jul, 2020 Ώρα 23:02

Ένα διαφορετικό KIA με 290 ίππους…

Thumbnail

Η KIA είναι μία μάρκα που έχει εξελιχτεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Πλέον, εκτός από την αξιοπιστία σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνιση και είναι κάτι που το βλέπουμε πολύ στα τελευταία της μοντέλα.

Close

Όπως θα δείτε το K5 GT είναι ένα μοντέλο που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2.5 λίτρων turbo και αποδίδει 290 ίππους. Σε κάθε περίπτωση βλέποντας το παρακάτω video  θα βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα…

 

Close
Tags