Νέα μοντέλα

14 Jan, 2020 Ώρα 20:02

Πλησιάζει η ώρα της 4ης γενιάς του SEAT Leon

Thumbnail

Η νέα γενιά του SEAT Leon έρχεται με μία ισχυρή σχεδιαστική εξέλιξη ενώ διατηρεί παράλληλα την «ψυχή» που αντιπροσωπεύει κάθε γενιά Leon. Η νέα γενιά ξεχωρίζει χάρη στις βελτιωμένες συνολικά διαστάσεις, την έντονη εμπρόσθια σχεδίαση, τις λείες σχεδιαστικές γραμμές και το πίσω μέρος του οχήματος που δίνει την αίσθηση γλυπτού.

Close

Η βάση για την ισχυρή σχεδιαστική γραμμή του οχήματος είναι η εξελιγμένη πλατφόρμα MQB Evo, που έδωσε ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της σχεδιαστική ομάδας ενώ οι νέες αυξημένες διαστάσεις του, τόσο για την πεντάθυρη όσο και για την Sportstourer έκδοση, προσδίδουν μία βελτιωμένη αίσθηση των αναλογιών στη σχεδίαση της νέας γενιάς του μοντέλου.

Οι επιφάνειες του ισπανικού μοντέλου  έχουν εξελιχθεί δίνοντας μια πιο κομψή σχεδίαση με περισσότερες αποχρώσεις στον χρωματικό τόνο του οχήματος όταν το φως χτυπάει και μετατοπίζεται πάνω στο αμάξωμα. Αυτό το χαρακτηριστικό οδηγεί σε ένα όχημα με μεγαλύτερη τρισδιάστατη προσέγγιση και πολυεπίπεδη, μεταβαλλόμενη αισθητική. Το πίσω μέρος του νέου SEAT Leon ενισχύεται από τον κατά μήκος φωτισμό LED. Τόσο το σύστημα φωτισμού όσο και το spoiler δημιουργούν γραμμές που δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας ακόμα και όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο.

Close

Το νέο SEAT Leon σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Martorell.

Η αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου.

Close

 

 

03 Jul, 2020 Ώρα 23:02

Ένα διαφορετικό KIA με 290 ίππους…

Thumbnail

Η KIA είναι μία μάρκα που έχει εξελιχτεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Πλέον, εκτός από την αξιοπιστία σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνιση και είναι κάτι που το βλέπουμε πολύ στα τελευταία της μοντέλα.

Close

Όπως θα δείτε το K5 GT είναι ένα μοντέλο που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2.5 λίτρων turbo και αποδίδει 290 ίππους. Σε κάθε περίπτωση βλέποντας το παρακάτω video  θα βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα…

 

Close
Tags