Ειδήσεις

08 Apr, 2020 Ώρα 19:44

Η εταιρεία A.I.MOTOKINISI Ltd συμμετέχει στη μάχη κατά του Covid-19

Thumbnail

H Εταιρεία Α.Ι.MOTOKINISI Ltd, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων PORSCHE στην Κύπρο, με έντονη την ανάγκη να σταθεί αλληλέγγυα στις προσπάθειες του κράτους για αντιμετώπιση της πρωτοφανούς  κατάστασης που δημιουργήθηκε με την παγκόσμια εξάπλωση του Covid- 19 προχωρά σε παραχώρηση ιατρικού εξοπλισμού στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας  για ενίσχυση των αυξημένων αναγκών στον  πολύτιμό για όλους, τομέα της υγείας. 

Close

 

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποφάσισε να εξασφαλίσει 1,150 μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2), αξίας 5,175 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες τόσο των ασθενών με κορωνοϊό, όσο και ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η δωρεά γίνεται στη μνήμη της Νίνας Ιακωβίδου, συζύγου του κύριου Άλκη Ιακωβίδη, Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή μετά από πνευμονικό οίδημα.

Σε δήλωση του ο κύριος Ιακωβίδης αναφέρθηκε ότι η δωρεά αυτή γίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα οι συνάνθρωποι μας που αγωνίζονται στα νοσοκομεία του τόπου μας για τη ζωή τους.

Close

Επ’ ευκαιρία εκφράζουμε αμέριστη στήριξη, συμπάθεια και ευγνωμοσύνη στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές που καταβάλουν.

21 May, 2024 Ώρα 08:28

Το πακέτο Stealth Pack ενισχύει το δυναμικό χαρακτήρα του Range Rover Sport

Thumbnail

Οι, σπορ επιδόσεις του Range Rover Sport γίνονται ακόμα πιο δυναμικές με το προαιρετικό Stealth Pack. Ένα προσεγμένο και ειδικά σχεδιασμένο πακέτο που έχει σαν στόχο να ενισχύσει τα κορυφαία χαρακτηριστικά του μοντέλου αλλά και να προσφέρει περισσότερη οδηγική απόλαυση σε οδηγό και επιβάτες.

Close

 

 

Στο εξωτερικό ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά το Carpathian Grey, ένα premium μεταλλικό χρώμα με σατινέ προστατευτική μεμβράνη που διατίθεται για πρώτη φορά σε πακέτο προαιρετικών επιλογών του Range Rover Sport. Αυτή η μεμβράνη τοποθετείται κατά τη διαδικασία παραγωγής του μοντέλου και προσφέρει όχι μόνο ένα σύγχρονο σατινέ φινίρισμα, αλλά παρέχει και προστατευτικά οφέλη όπως σε περίπτωση γρατζουνιών ή ζημιών. Η μεμβράνη μπορεί απλά να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί. Ένα χαρακτηριστικό που έρχεται σε αντίθεση με ένα εκτεταμένο μαύρο πακέτο, που περιλαμβάνει αεραγωγούς καπό Narvik Black Gloss, τις επιγραφές, τους χαμηλότερους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και πλευρικά σπόϊλερ. Ξεχωρίζουν επίσης και οι ζάντες 23 ιντσών σε χρώμα Gloss Black με μαύρες δαγκάνες φρένων.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα αλλά και η τεχνολογικά προηγμένη κεντρική κονσόλα με ενιαία οθόνη αφής 11,4 ιντσών. Επίσης, στο χώρο ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της διαδραστική οθόνη οδηγού αλλά και το σύστημα Meridian Surround Sound System™ ενώ έχουν τη δυνατότητα επιλογής δέρματος Ebony Windsor Leather ή το Light Cloud Windsor Leather.

Close

 

 

Ο ξεχωριστός και συνάμα δυναμικός χαρακτήρας του Range Rover Sport ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τη σειρά εξακύλινδρων 48V mild-hybrid κινητήρων βενζίνης και ντίζελ Ingenium. Είναι όλοι διαθέσιμοι με την επιλογή Stealth Pack όταν επιλέγεται η έκδοση Dynamic SE. Παράλληλα, οι plug-in ηλεκτρικές υβριδικές επιλογές P460e και P550e θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα σε αυτή τη χρονιά.

Τέλος, το Range Rover Sport με το πακέτο Stealth διαθέτει επίσης τις τελευταίες εφαρμοσμένες τεχνολογίες και καινοτομίες της μάρκας, όπως καθαρισμό αέρα καμπίνας, το κλείδωμα και ξεκλείδωμα όταν ο οδηγός πλησιάζει το όχημα ενώ η ενημερώσεις λογισμικού γίνονται ασύρματα (over-the-air)