Αγορά

19 May, 2022 Ώρα 11:25

CTC Automotive LTD - Hyundai: Κλήρωση λαχνού για ανέγερση της Εκκλησίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μονάγρι

Thumbnail

Έγινε την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022, η κλήρωση του λαχείου για στήριξη της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μονάγρι, με δώρο ένα Hyundai i10 Comfort αξίας €11.400.

Close

 

 

Η κλήρωση έγινε στη Λεμεσό, στην παρουσία του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Πάτερ Γενναδίου, του Διευθύνοντα Συμβούλου της CTC Automotive Ltd, Γιώργου Κοζάκου και του προσωπικού του εκθεσιακού χώρου της Hyundai.

Μεγάλος τυχερός η εταιρεία Proton Medical (Cyprus) Ltd με τον λαχνό υπ’ αρ. 389, με έδρα τη Λευκωσία. Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την παράδοση των κλειδιών του αυτοκινήτου από τον Πάτερ Γεννάδιο στον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Γιώργο Γεωργίου.

Close
 
23 Jun, 2025 Ώρα 12:15

Στόλος από 24 ηλεκτρικά Hyundai IONIQ 6 στους δρόμους της Κύπρου

Thumbnail

Παραδόθηκαν στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, από τη CTC Automotive Ltd, 24 ολοκαίνουρια ηλεκτρικά Hyundai IONIQ 6, για εξυπηρέτηση των αναγκών διακίνησης κυβερνητικών αξιωματούχων.

Close

Το εντυπωσιακό IONIQ 6 κινείται σχεδόν αθόρυβα στο δρόμο εξασφαλίζοντας μια κορυφαία οδηγική εμπειρία και ξεχωρίζει με τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό του, μα πάνω απ’ όλα με το άνετο σαλόνι του, χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των τριών μέτρων που προσφέρει κορυφαία άνεση σε όλους τους επιβάτες. Παράλληλα, το IONIQ 6 ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία και ο χαμηλός αεροδυναμικός συντελεστής οπισθέλκουσας (μόλις 0,21), συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη της εντυπωσιακής αυτονομίας του, ανεβάζοντας την στα 614 χιλιόμετρα (WLTP). Όλα τα πιο πάνω καθιστούν το Hyundai IONIQ 6 την ιδανική επιλογή για έναν στόλο αυτοκινήτων που στοχεύει στην άνεση, την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.

Το Hyundai IONIQ 6 έχει επιλεγεί μετά από διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί και περιλαμβάνει την αγορά των οχημάτων μαζί με τη συντηρησή τους.

Close