Η J.L Motorace ανακοινώνει το 2ο Motorace Track Day!

Εκεί όλοι οι μοτοσικλετιστές, οποιουδήποτε επιπέδου μπορούν να εξασκήσουν τις ικανότητες τους με καλή παρέα.

Απόλαυσε ταχύτητα με την μοτοσικλέτα σου λοιπόν στην Achna Speedway την Κυριακή 14/4/2019, στις 7.30 μέχρι και τις 15.00.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στο Track Day πατήστε εδώ.

Είναι αυτό το νέο Subaru WRX STI;
Τον Οκτώβριο, στο περιθώριο της φετινής έκθεση κινητικότητας της Ιαπωνίας, η Subaru θα παρουσιάσει ένα νέο σπορ μοντέλο, δίνοντας στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη φωτογραφία που μας προϊδεάζει πως ίσως πρόκειται για το νέο WRX STI.
Ο τεχνικός διευθυντής της Subaru, Tetsuro Fujinuki δήλωσε πως το νέο μοντέλο που θα παρουσιάσει η εταιρία του στη συγκεκριμένη έκθεση “θα χρησιμοποιήσει σωστά τα τρέχοντα τεχνολογικά μας πλεονεκτήματα”, προσθέτοντας πως η Subaru θα ήθελε να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο πρωτοποριακό αυτοκίνητο στο μέλλον.
