Τuning

07 Jul, 2019 Ώρα 11:40

7's Day: Η μέρα του Mazda RX7!

Thumbnail

H 7η Ιουλίου για τους ιδιοκτήτες Rotary είναι μια ξεχωριστή μέρα. Ανα το παγκόσμιο κάθε χρόνο στις 7/7 όλοι οι ιδιοκτήτες Rotary κάνουν μαζικές συναντήσεις μιας και στη μαμά Ιαπωνία θεωρείται η εθνική ημέρα για τα Mazda RX7 και γενικά all things rotary!

Close

 

 

Στην Ιαπωνία ειδικά οι ημερομηνίες έχουν σημασία για τις συναντήσεις των Petrolheads. Όπως ας πούμε στις 2,3 και 4 Μαρτίου έχουν το μεγαλύτερο Nissan Skyline Meeting επειδή ταιριάζει με το όνομα (3/2, 3/3, 3/4) και στις 6 Αυγούστου(8/6) έχουμε το Toyota GT και AE86. Γεγονός το οποίο έχουν υιοθετήσει πολλές χώρες. 

 

Close

 

Σήμερα λοιπόν παντού θα έχουμε συναντήσεις από ιδιοκτήτες Rotary. 

Δείτε βίντεο από περσινές συναντήσεις. Θα ανεβάσουμε φωτογραφίες και βίντεο αργότερα από τις σημερινές. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 Jan, 2024 Ώρα 09:33

Οι ειδικοί στην κατηγορία 4Χ4 είναι εδώ!

Thumbnail

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4 εξειδικεύεται στην κατηγορία αυτοκινήτου 4Χ4 με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Close

Εγγυάται στους πελάτες της ποιότητα, χαμηλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

 

Close

 

Η εταιρεία KALIVITIS 4X4  αντιπροσωπεύει τα προϊόντα IRONMAN 4X4 στην Κύπρο με πάνω από 100 είδη, όπως επίσης και τα κυπριακά προϊόντα K.PRO.

Close

Ακόμα μπορείτε να αποταθείτε στην KALIVITIS 4X4 για την εγκατάσταση των προϊόντων αυτών στα αυτοκίνητα σας.

Δείτε τα προϊόντα της KALIVITIS 4X4 στο website www.kalivitis4x4.com και στα social media: Instagram : kalivitis 4x4 και Facebook : J.kalivitis 4x4 ltd ironman & k-pro