Αυτή είναι η πιο μικρή αντιπροσωπεία στον κόσμο

11 Σεπ., 2017 Ώρα 09:53

Ο διαθέσιμος χώρος είναι επαρκής μόλις για έναν άνθρωπο. Φιλοξενείται σε έναν κλασικό λονδρέζικο τηλεφωνικό θάλαμο και από εκεί μπορεί να παραγγείλει οποιοσδήποτε το αυτοκίνητο που επιθυμεί.

Η Peugeot Μεγάλης Βρετανίας δημιούργησε την πιο πρωτοποριακή και μικρή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα στην Russell Square και για να την επισκεφθεί κάποιος το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανοίξει απλά την πόρτα του θαλάμου. Φυσικά, για λόγους ασφαλείας, απαιτείται είναι ένας ειδικός κωδικός που αποστέλλεται στο smartphone του ενδιαφερόμενου. 

 

 

Η αντιπροσωπεία θα τεθεί προς λειτουργία στις 12 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοικτή από τις 7 το πρωί έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Διαθέτει απλά ένα tablet που υποστηρίζει τις εφαρμογές τις Peugeot και μέσω αυτού ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το μοντέλο, την έκδοση, τον εξοπλισμό και τα αξεσουάρ.

Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία του, κλείνει την παραγγελία on line μέσω της πιστωτικής κάρτας και απλά περιμένει την ώρα που θα είναι έτοιμο το νέο του όχημα για να το παραλάβει.

 

 

Δείτε Επίσης