TIGER RALLY LIMASSOL 2017 - Με φόντο τη Μαρίνα Λεμεσού (Χάρτης - Συμμετοχές)

29 Νοε., 2017 Ώρα 13:44

Με ένα φαντασμαγορικό τρόπο θέλησε η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού να κλείσει το Πρωτάθλημα Rally 2017 χρησιμοποιώντας 3 κλασσικές διαδρομές για τον αγώνα οι οποίες θα δώσουν υπερθέαμα στους θεατές αλλά και την Μαρίνα Λεμεσού για το Start όπως και το Finish. 

 

 

Όπως ξέρουμε το Tiger Rally είναι και ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος. Οι Γαλαταριώτης – Ιωάννου αν και έχουν ένα μικρό προβάδισμα από τους Τσουλοφτα – Χρυσοστόμου θα πρέπει να κρατηθούν σφιχτά τελειώνοντας πρώτοι τον αγώνα για να πάρουν το πρωτάθλημα. 

Στον αγώνα λαμβάνουν μέρος 21 πληρώματα τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα από το μεγάλο χώρο στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού όπου θα γίνει και η τελετή έναρξης. Αρκετό ενδιαφέρον θα πρέπει να δώσουμε και στις υπόλοιπες κατηγορίες όπου οι οδηγοί θα δώσουν τα δυνατά τους προσφέροντας φυσικά και εκείνοι το δικό τους μερίδιο θεάματος στις φοβερές διαδρομές.

 

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του αγώνα

Δείτε εδώ τις συμμετοχές του αγώνα

Updated αλλαγές στο πρόγραμμα

 

Κλειστοί δρόμοι: Για αποφυγή ταλαιπωρίας και προβλημάτων, ενημερώνουμε το κοινό ότι οι πιο κάτω δρόμοι θα είναι κλειστοί το Σάββατο απο τις 06:00 μέχρι και τις 14:00.

Λάνια - Λιμνάτης, Μονιάτης -  Ψηλόδεντρο Πλάτρες, Φοινί - Καμινάρια, Καμινάρια -  Τζιελεφός, Άγιος Νικόλας - Τζιελεφός, Αρμίνιου - Πέρα Βάσα, Κιλίνια - Πέρα Βάσα.

 

Χορηγός τους αγώνα είναι η PSALTIS AUTOPARTS -  ENEOS Premium Motor Oil.
 

 

Δείτε Επίσης