Διακίνηση στη Λευκωσία με τροχοκάθισμα. Η πραγματική αλήθεια!

17 Ιαν., 2018 Ώρα 17:02

Πριν κατηγορήσουμε τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και όλους τους άλλους, ας θυμηθούμε που πάρκαραμε για 5 λεπτά για να πάρουμε τον καφέ μας. Η διακίνηση στην πόλη δεν είναι πάντα εύκολη και σίγουρα όχι για όλους.

Κακοτεχνίες σε πεζοδρόμια, ράμπες που κατασκευάζονται χωρίς προδιαγραφές, ανισόπεδες επιφάνειες, στύλοι φωτισμού στη μέση του πεζοδρομίου, κάδοι απορριμάτων σε πολύ λάθος σημεία και φυσικά οδηγοί που δεν θα έπρεπε να οδηγούν. Κάποιοι περνούν με κόκκινο (όπως η κυρία στο 01:02 την οποία ευχαριστούμε για το παράδειγμα), κάποιοι άλλοι παρκάρουν πάνω σε ράμπες, πάνω σε πεζοδρόμια, άλλοι σε σημεία που δεν επιτρέπουν σε άλλους οδηγούς αλλά και πεζούς, να ελέγξουν την κίνηση. Όλα υπάρχουν στο σύντομο video από την διακίνησή μας στην πόλη.

Ευχαριστούμε το Impossible Works για το υπέροχο βίντεο, την Peggy Spineli που κάθισε η ίδια σε αναπηρικό για τις ανάγκες του άρθρου της αλλά και τον Δημήτρη Λαμπριανίδη ο οποίος μας έκανε μια πολύ σύντομη ξενάγηση στην πόλη, όπως τη ζει ο ίδιος καθημερινά πάνω σε αναπηρικό. 
 

 

Δείτε Επίσης