Με εκπλήξεις η υπερειδική του Tiger Rally στο Λιμάνι Λεμεσού τον Απρίλιο!

04 Απρ., 2018 Ώρα 14:06

Μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στον κόσμο του αυτοκινήτου το Σωματείο Power Drift Club και η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού σε συνεργασία με την εταιρεία - promoter των αγώνων. Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Drift By Psaltis ENEOS το οποίο διοργανώνεται στο Λιμάνι Λεμεσού στις 21 & 22 Απριλίου,  μια από τις ειδικές του Psaltis ENEOS Tiger Rally θα περάσει από το λιμάνι σαν Super Special Stage, υπό τα βλέμματα χιλιάδων θεατών στις κερκίδες!

 

 

 

Παράλληλα, το Power Drift Club διοργανώνει ασφάλτινο challenge στην ίδια διαμορφωμένη πίστα όπου θα περάσει το Tiger Rally για αγωνιστικά αυτοκίνητα.

 

 

Υπερθέαμα για μια ακόμη φορά με καινοτομίες από τους διοργανωτές σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου από τις κερκίδες οι θεατές μπορούν να απολαύσουν αυτοκίνητα του ράλι, των αναβάσεων, του Drift αλλά και… καρτ σε μια όμορφη και ασφαλή πίστα. 

 

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στα Σωματεία, τον βασικό χορηγό των αγώνων, εταιρεία Ψάλτη, αλλά και στον promoter των αγώνων οι οποίοι μεθοδικά και με συντονισμό κατάφεραν να στήσουν αυτή τη γιορτή του αυτοκινήτου στην καρδιά της Λεμεσού. 

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Κύπρο περνάει σε άλλα επίπεδα με τους promoters των αγώνων, να δηλώνουν ότι έπονται και άλλες, μεγαλύτερες εκπλήξεις φέτος!

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες και ακριβές ωράριο θα δοθεί στις επόμενες μέρες και μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του χορηγού επικοινωνίας των αγώνων, car.com.cy και στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook.

Βασικός χορηγός των αγώνων Drift και Rally είναι η εταιρεία Psaltis και τα λιπαντικά ENEOS και βασικός υποστηρικτής το Boyz Stuff Show, μαζί με το Hell Energy Drink και την εταιρεία Tool Warehouse.

 

Δείτε Επίσης