Ράλι Πορτογαλίας: Σοβαρά ατυχήματα κατα τη διάρκεια του αγώνα

20 Μαΐ., 2018 Ώρα 09:14

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται το ράλι Πορτογαλίας. Η έβδομη ειδική διαδρομή διακόπηκε όταν ο Hayden Paddon είχε μια άσχημη έξοδο στο 2,4 χιλιόμετρο της διαδρομής.

 

 

Το πλήρωμα βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά το αυτοκίνητο έκλεινε το δρόμο. Στο σημείο έσπευσαν και σωστικά συνεργεία. Ο Paddon μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφέρει η ανακοίνωση της οργάνωσης χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

 

 

 

Νωρίτερα και μετά την πρωινή τραγωδία για την Toyota, ήρθε ή ώρα της Ford να προβληματιστεί με τον Ogier να βγαίνει από το δρόμο στην πρώτη ειδική του απογευματινού σκέλους. 

Ό,τι απέμεινε από το C3 WRC του Kris Meeke στο Ραλί Πορτογαλίας. Το πλήρωμα είναι εντάξει (ο οδηγός μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο, στο Πόρτο, γιατί είχε ενοχλήσεις ατην πλάτη) αλλά το Citroën βγήκε ολική.

 


 
Σε δηλώσεις του λίγο μετά την έξοδο του Ogier o Wilson είπε πως δεν περίμεναν κάτι τέτοιο σε μια στιγμή που ο οδηγός του αγωνίζονταν να πλασσαριστεί σε μια καλή θέση στο τέλος της ημέρας. Δεν είμαι σίγουρος ακόμη είπε για το τι ακριβώς έγινε και βγήκαν από το δρόμο, μπορεί να ήταν και κάποια βλάβη του αυτοκινήτου, ή κάποιες πέτρες στο δρόμο. Ο,τι και να ήταν είναι πολύ παράξενο, είπε.

 

 

Τραγική ειρωνία για τον Paddon είναι πως στην ίδια ειδική, το 2016, είχε επίσης μιας άσχημη έξοδο με το Hyundai 120 WRC που είχε πάρει φωτιά μετά από έξοδο από το δρόμο. Δείτε το βίντεο από το ατύχημα του 2016.

 

Δείτε Επίσης