Why do we race! Πανέμορφα βίντεο από όλο το κόσμο που σου σηκώνουν τη... τρίχα!!!

11 Μαΐ., 2017 Ώρα 10:30

Ο κόσμος έμαθε πια να κρίνει τα πάντα. Μόνο με ένα βλέμμα. Είδαμε το Ράλι στο κέντρο της πόλης να κατακρίνεται. Είδαμε νέους να ονομάζονται εγκληματίες. Αυτοκίνητα πύραυλοι, κόντρες, ψέματα, κατάχρηση ορολογιών όπως θάνατος, μοντίφα και ταχύτητα. Είδαμε το χόμπι του αυτοκινήτου να μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τα ναρκωτικά και τον τζόγο. Όλα για τα μάτια του κόσμου. Η ταχύτητα πάντα ήταν στο αίμα του ανθρώπου. Η δίψα για περισσότερη δύναμη, τεχνικές βελτίωσης, για την πρώτη θέση είναι το θεμέλιο πολλών αθλημάτων.

Εδώ στο CAR όπως έχετε καταλάβει δεν είμαστε απλοί τύποι του καναπέ. Έχουμε φέρει και διοργανώσει στη Κύπρο διάφορα αθλήματα όπως Dragster, Drift και Time Attack. Έχουμε παλέψει (Burnout) για την βελτίωση του αυτοκινήτου σε συνεργασία με τις διάφορες λέσχες. Κάναμε τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις αυτοκινήτων. Έχουμε το Boyz Stuff Show που για 14η χρονιά επiστρεφει και φέτος. Έχουμε στηρίξει το community ασταμάτητα μέχρι και σήμερα. Ανυπομονούμε να πετύχουμε τη δημιουργία μιας πίστας στο κέντρο του νησιού αλλά και να διοργανώσουμε περισσότερους αγώνες αναβάσεων (βλέπε Αγώνας Πλατρών 2016). Γιατί; Επειδή έτσι είμαστε φτιαγμένοι. Δεν είναι έγκλημα. Είναι Hobby. Όπως όλα τα υπόλοιπα.

Σας αφιερώνουμε κάποια βιντεάκια... Έτσι απλά! Και όπως έλεγε κάποτε ο "Κύπριος" δεν υπάρχει πράγμα που δεν γίνεται... Θέληση μόνο να υπάρχει!!!

 

 

 

Δείτε Επίσης