Πώς είδαν τις ειδικές του Ακρόπολις Τσουλόφτας και Γαλαταριώτης

30 Μαΐ., 2018 Ώρα 23:00

Τα πληρώματα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 συμπλήρωσαν ένα διήμερο αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών του αγώνα με εξαίρεση την υπερειδική του Ιπποδρόμου.

Μεταξύ των συμμετεχόντων βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας που τρέχει me DS3 R5 έχοντας δίπλα του τον Αντώνη Χρυσοστόμου . Ο δικός μας Κύπριος οδηγός δήλβσε για τον αγώνα: «Πολύ ενδιαφέρον αγώνας, θα είναι ένα παραδοσιακό Ράλλυ Ακρόπολις. Θα παιχτούν πολλά στα ελαστικά καθώς ο αγώνας μαζί με την κατατακτήρια ειδική είναι τέσσερις ημέρες και τα χιλιόμετρα αρκετά. Μου άρεσε περισσότερο το Δροσοχώρι καθώς είναι πολύ τεχνική ειδική. Ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος με πολλά πληρώματα να παλεύουν για τη νίκη».

Οι Τσουλόφτας (δεξιά) - Χρυσοστόμου

 

Κάτι καινούργιο

Aπό την πλευρά του ο Σίμος Γαλαταριώτης (με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και Skoda Fabia R5) δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι Ειδικές για εμάς είναι κάτι καινούργιο. Είναι αρκετά μεγάλες και έχουν αρκετά διαφορετικά είδη οδοστρώματος. Είναι μία πρόκληση αλλά γενικά μας αρέσουν πολύ. Θα απολαύσουμε να οδηγήσουμε στον αγώνα. Η μεγαλύτερη ειδική του αγώνα (Θήβα) είναι μία πρόκληση που πιστεύω θα μας αρέσει όπως επίσης και οι ειδικές της Κυριακής (Γραμμένη, Δίβρη)».

Οι Γαλαταριώτης -  Ιωάννου θα τρέξουν με Skoda Fabia R5

 

Τρία κυπριακά πληρώματα

Τα δύο παραπάνω Κυπριακά πληρώματα συμμετέχουν στο ERC, όπως και το πλήρωμα Πέτρος Παντελή - "Q8" με Mitsubishi EVO X

Η δράση ξεκινά αύριο, Πέμπτη 31 Μαΐου στις 16:18, με την διεξαγωγή της κατατακτήριας ειδικής διαδρομής (3.70 χλμ.) που θα κρίνει και τη σειρά εκκίνησης των 15 πρώτων του ERC.

 

Δείτε Επίσης