Ξεκίνησε το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις - Πού βρίσκονται τα Κυπριακά πληρώματα

01 Ιουν., 2018 Ώρα 20:12

Με την πανηγυρική εκκίνηση και το δύο ειδικές διαδρομές ξεκίνησε το φετινό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, αγώνας που αποτελεί τον τρίτο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ERC. Η αρχή έγινε με την πανηγυρική εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και η συνέχεια δόθηκε με την υπερειδική που πραγματοποιήθηκε στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Εκεί ταχύτερος αποδείχτηκε ο Ούγγρος Norbert Herczig και ακολούθησαν οι Hubert Ptaszek και Grzegorz Grzyb, όλοι τους με Skoda Fabia R5. Τον 4ο χρόνο στην υπερειδική διαδρομή πέτυχαν οι  Γαλαταριώτης -Ιωάννου, επίσης με Skoda Fabia R5. Οι Τσουλόφτας - Χρυσοστόμου σημείωσαν τον 8ο χρόνο ενώ οι Παντελή - "Q8" βρέθηκαν στην 21η θέση.

Οι Τσουλόφτας - Χρυσοστόμου βρίσκονται στην 5η θέση της γενικής

 

Ειδική πάνω από 30 χλμ.

Τα δεδομένα άλλαξαν όταν τα πληρώματα μπήκαν στην μεγαλύτερη ειδική διαδρομή "Θήβα" μήκους 30,53 χιλιομέτρων. Εκεί ο Ρώσος Alexey Lukyanuk πήρε κεφάλι χτίζοντας διαφορά 33,5 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Eyvind Brynildsen, αμφότεροι με Ford Fiesta R5. Τον τρίτο χρόνο ημέρας σημείωσε ο Juuso Nordgren με Skoda Fabia R5.

Τα δικά μας πληρώματα τα πήγαν εξαιρετικά καλά. Ο Τσουλόφτας παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το κιβώτιο βρέθηκε στην 5η θέση της γενικής, ο Γαλαταριώτης στη 10η και ο Παντελή στην 21η θέση.

Οι  Γαλαταριώτης -Ιωάννου βρίσκονται στην 10η θέση

 

Η δεύτερη μέρα

Η δεύτερη μέρα του Ακρόπολις περιλαμβάνει τρεις ειδικές διαδρομές τις οποίες τα πληρώματα θα τρέξουν δύο φορές. Ο λόγος για τις, «Νέα Άμφισσα», «Δροσοχώρι» και «Παλαιοχώρι-Μενδενίτσα» νότια της Λαμίας. Η αρχή θα γίνει στις 10:48 το πρωί ενώ η 6η ειδική της δεύτερης ημέρας θα ξεκινήσει στις 17:44. Ενδιάμεσα τα αγωνιστικά θα επισ

Μετά από δύο ειδικές διαδρομές οι Παντελή - "Q8" βρίσκονται στην 21η θέση της γενικής

 

Για να δείτε τα αποτελέσματα των ειδικών πατήστο στο παρακάτω link

http://timing.sporttraxx.com/races/

 

 

 

Δείτε Επίσης