Ολοκληρώθηκε το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις - 5οι γενικής οι Γαλαταριώτης - Ιωάννου

03 Ιουν., 2018 Ώρα 16:28

Με νίκη του Bruno Magalhaes ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι ERC, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα με το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Ο Πορτογάλος συμμετείχε με Skoda Fabia R5 και όπως ο ίδιος δήλωσε μετά τον αγώνα έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, να κερδίσει τον πολύ σκληρό αυτό αγώνα. Πίσω του ακολούθησαν οι Herczig - Ferencz, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Ptaszek - Szczepaniak, αμφότεροι με Skoda Fabia R5.

Στην 5η θέση της γενικής κατάταξης τερμλατισαν οι Γαλαταριώτης - Ιωάννου

 

Άτυχος ο Τσουλόφτας

Μεγάλοι άτυχοι οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας - Αντώνης Χρυσοστόμου οι οποίοι εγκατέλειψαν την δεύτερη μέρα του αγώνα. Αιτία ένα σπασμένο ημιαξόνιο στο Citroen DS3 στην ειδική διαδρομή «Δροσοχώρι» μαζί και ένα άδοξο τέλος για την προσπάθεια του πληρώματος το οποίο βρισκόταν στην 5η θέση της γενικής κατάταξης.

Τη σημαία της Κύπρου διατήρησαν ψηλά οι Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνης Ιωάννου με Skoda Fabia R5 που κατάφεραν να τερματίσουν στην 5η θέση της γενικής κατάταξης και να στείλουν με τη σειρά τους το μήνυμα για το τι θα δούμε σε δύο εβδομάδες στο ράλι της Κύπρου.

Οι Πέτρος Παντελή - "Q8" τερμάτισαν στην 17η θέση της γενικής

 

Συνέχεια στην Κύπρο

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Πέτρος Παντελή - "Q8" με το Mitsubishi EVO X καθώς ολοκλήρωσε την προσπάθεια στην 17η θέση της γενικής.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι ERC συνεχίζεται το χρονικό διάστημα 15-17 Ιουνίου στην Κύπρο.

Μείνετε συντονισμένοι...

 

Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις πατήστε στο παρακάτω λινκ

http://timing.sporttraxx.com/races/acropolis-2018/#results/12

 

Οι Τσολόφτας - Χρυσοστόμου εγκατέλειψαν στην 2η μέρα...

 

 

Δείτε Επίσης