Ο γάρος της ημέρας; Η είναι απλά ο Κύπριος της ημέρας;

29 Ιουν., 2018 Ώρα 10:31

Οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα κράζουν  καθημερινώς, σε μεγαλύτερο βαθμό οι ιστοσελίδες ενημέρωσης και τα social media. Είναι αδύνατο να πεις ότι κάποιος δεν ενημερώνετε για το τι γίνετε στους δρόμους. Το νησί είναι  μικρό. 

Κάποιος κάπου θα σου είπε ότι ρε φίλε ακόμα ένα μωράκι χάθηκε στους δρόμους γιατί ο μπαμπάς, παππούς, θείος, μητέρα και Σία ξέχασε να βάλει ζώνη ή καρεκλάκι ασφαλείας. Πραγματικά αν δεν άκουσες κάτι δεν πάει καλά. 

Σταμάτησα να πιστεύω σε αρλούμπες. Ότι ξέρεις; Είναι έλλειψη παιδείας, ενημέρωσης και όλα τα σχετικά. Είναι καθαρό πια. Το να οδηγάς χωρίς ζώνη, χωρίς κράνος, χωρίς καρεκλάκι ασφαλείας, με τα παιδιά ελεύθερα στα πίσω καθίσματα ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ. Ο Κύπριος νομίζει ότι κρατάει τα @ρχίδι@ ενός ανώτερου όντος το οποίο Ον ότι και να γινεί θα σε σώσει. 

Ναι είδα πολλές φορές ακόμα και τον ίδιο μου τον εαυτό να το κάνει. Γι’ αυτό αν στην προηγούμενη παράγραφο με έκρινες τότε είσαι και εσύ ένας καθαρόαιμος Κύπριος. Νομίζεις ότι το κρανίο ενός μωρού 4 ετών θα αντέξει χτύπημα με ατσάλι σε περίπτωση φρεναρίσματος ή αναποδογυρίσματος τους οχήματός σου αν την γλυτώσει φυσικά και δεν εκσφενδονιστεί από κανά παράθυρο. Θα την γλυτώσει όμως γιατί εμείς οι Κύπριοι είμαστε απόγονοι του Wolverine της Marvel.

Δεν το νομίζεις ε; Απλά το κάνεις. ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Απλά δεν έκανες ακόμη τη δολοφονία σου. Φοράς τη ζώνη τη δική σου ΌΧΙ επειδή υπάρχει περίπτωση να κτυπήσεις αλλά επειδή θα πληρώσεις πρόστιμο αν σε σταματήσει η αστυνομία. Και έχεις ένα μωρό, ένα αθώο μωράκι, την συνέχιση της οικογένειας σου, το ίδιο σου το μέλλον πεταγμένο στο πίσω μέρος των καθισμάτων. ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Όλο αυτό το κείμενο αφιερωμένο στη πιο κάτω φωτογραφία που τράβηξα σήμερα το πρωί. Κρύβω τα νούμερα γιατί ο ΚΥΠΡΙΟΣ δεν τον ενδιαφέρει για το πιο πάνω κείμενο. Τον ενδιαφέρει αν ασχοληθεί η αστυνομία και του στείλει κανένα πρόστιμό ή αν τον δει κάποιος και τον καταλάβει από τα νούμερα και ακουστεί στη γειτονιά ότι τον κάναμε παράδειγμα προς αποφυγή.

 


 

Δείτε Επίσης