#ClickForLife - Εκστρατεία της Digital Tree για τα θανατηφόρα στους δρόμους

04 Ιουλ., 2018 Ώρα 11:50

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες, είναι τραγικά εντυπωσιακός ο αριθμός των ανθρώπων που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο, πόσο μάλλον γνωρίζοντας πως αν φορούσαν τη ζώνη, θα μιλούσαμε για ατυχήματα και όχι δυστυχήματα. 

Η συζήτηση για τις ευθύνες και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν δεν είναι αχρείαστες αλλά σίγουρα δεν είναι η άμεση λύση στις εκδρομικές καλοκαιρινές εξορμήσεις. 

Λαμβάνοντας υπόψιν την ευθύνη μας ως Όμιλος Επικοινωνίας, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία μιας διαδικτυακής καμπάνιας αφύπνισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το hashtag #ClickForLife. Κλίκ όπως είναι ο ήχος της ζώνης που ασφαλίζει και του κράνους που προστατεύει. Αυτό το κλίκ που πρέπει να κάνουμε για να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία και σπουδαιότητα αυτής της συνήθειας που όλοι πρέπει να υιοθετήσουμε.

Μέσω του car.com.cy, της offsite.com.cy, της kerkida.net, του mylife.com.cy, της avant-garde.com.cy και του impossible.work η Digital Tree, επιστρατεύει φίλους, συνεργάτες και role models από τον χώρο της πολιτικής, της showbiz, του αθλητισμού και των επιχειρήσεων, προκειμένου να θυμήσει πόσο σημαντικό, πόσο απλό αλλά ουσιαστικό είναι να κάνουμε κλίκ! 

Ένα μεγάλο μπράβο στην αγαπητή Πέγκυ Σπινέλη για την υπέροχη ιδέα.

Δείτε μερικά απο τα βίντεο που αναρτήθηκαν χθές και σήμερα στο διαδύκτιο.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης