Μάθε απλά και... κατανοητά τα μυστικά της Formula 1

20 Ιουλ., 2018 Ώρα 12:16

O μαγικός κόσμος της Formula 1 αποτελεί συχνά σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Πρόκειται για ένα σπορ που αξιοποιεί την επιτομή της τεχνολογίας και στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι πιο ταλαντούχοι και παράτολμοι οδηγοί του κόσμου. Πολλές φορές οι κανονισμοί είναι δυσνόητοι για τους μη μυημένους, πράγμα που μπορεί να αλλάξει από το video της Red Bull με την ονομασία "ABC of... Formula 1".

Πρόκειται για ένα αναλυτικό… αλφαβητάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που προσφέρει απαντήσεις σε προφανείς αλλά και πιο ψαγμένες ερωτήσεις. Που φωτίζει αθέατες πλευρές του πιο συναρπαστικού σπορ στον πλανήτη και που εξηγεί πως είναι η ζωή στον κόσμο των 370+ χιλιομέτρων την ώρα. Μέσα σε 28 καθηλωτικά λεπτά, «ντυμένα» μερικές από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες από Grand Prix του σήμερα αλλά και του παρελθόντος, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την F1: την ορολογία, τη μορφή των αγωνιστικών τριημέρων, τους αριθμούς που συνοδεύουν μηχανές και ανθρώπους.

Στο video θα ξεναγηθείτε στα άδυτα των εγκαταστάσεων των ομάδων και θα δείτε με τη βοήθεια εντυπωσιακών γραφικών πως σχεδιάζονται τα μονοθέσια αλλά και πως κατασκευάζονται και συναρμολογούνται τα 12.000 μέρη τους. Θα γνωρίσετε τους ήρωες που βρίσκονται στο πάνθεον του σπορ αλλά και τους αφανείς ήρωες που τους έχουν βοηθήσει να κατακτήσουν την κορυφή. Με τον νικητή 8 Grand Prix, Mark Webber, σε ρόλο αφηγητή και λόγια από προσωπικότητες-κλειδιά στην επιτυχία ομάδων.

 

Δες το σχετικό Video στο παρακάτω λινκ

https://www.redbull.tv/video/AP-1VWPGZXN11W11/abc-of-formula-one?playlist=playlists::f91b91e6-9ad1-46cb-b206-5a68ae7b5af8

 

 

Δείτε Επίσης