Αναβολή και του αγώνα Πρωταθλήματος Ανάβασης που ήταν προγραμματισμένος για τις 2 Σεπτεμβρίου

24 Αυγ., 2018 Ώρα 10:17

Παρά τις προσπάθειες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, το θέμα με την ασφαλιστική εταιρεία και την μη κάλυψη των αγώνων ράλι, αναβάσεων, ταχύτητας κλπ δεν έληξε οριστικά. Το θέμα βέβαια οδεύει προς λύση, όμως με δεδομένο ότι ο επόμενος αγώνας ανάβασης ήταν προγραμματισμένος για τις 2 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε 9 μέρες από σήμερα, αναβάλλεται, με απόφαση του Δ.Σ. της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου το οποίο συνεδρίασε χθες βράδυ στη Λευκωσία.

Είναι σχεδόν βέβαιο ωστόσο ότι στις επόμενες μέρες το θέμα της ασφάλισης των αγώνων θα λυθεί οριστικά, οπότε το Πρωτάθλημα Αναβάσεων by EKO θα συνεχιστεί με τον δημοφιλή πλέον αγώνα των Πλατρών στις 21 Οκτωβρίου. 
Η Ομοσπονδία μελετά το πρόγραμμα για να αποφασίσει πότε θα γίνουν οι αναβληθέντες αγώνες. 

Το βέβαιο πάντως είναι ότι το Πρωτάθλημα Αναβάσεων, όπως και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα ταχύτητας και ράλι, θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν μέσα στη χρονιά, παρά τις καθυστερήσεις που οφείλονται αποκλειστικά στην αλλαγή καθεστώτος ασφάλισης των αγώνων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος και αρκετά μέλη του Δ.Σ. και φίλοι έκαναν και κάνουν συνεχείς προσπάθειες για εξεύρεση λύσης στο θέμα ασφάλισης και όλα δείχνουν ότι στις επόμενες μέρες το θέμα θα έχει οριστικά λυθεί.  

 

Δείτε τι έγινε στον αγώνα των Λευκάρων του Απριλίου εδώ

Δείτε Επίσης