O Ogier επιστρέφει στη Citroen

28 Σεπ., 2018 Ώρα 22:10

Πριν από 10 χρόνια στο Ράλι της Μεγάλης Βρετανίας το 2008, οι νεοφερθέντες πρωταθλητές του Junior World Rally, Sébastien Ogier και Julien Ingrassia, στο εντυπωσιακό τους ντεμπούτο με το C4 WRC κατέκτησαν την κορυφαία διάκριση με νίκη. Δέκα χρόνια μετά και το πλήρωμα επιστρέφει και πάλι στην Citroën Total Abu Dhabi WRT.

Ο Sébastien Ogier έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην πρόκληση να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής αυτή τη φορά, με την Citroen, η οποία κατέχει τεράστιες επιτυχίες στον κόσμο του WRC, ενώ οι αξιοσημείωτες δυνατότητες του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα της Ομάδας, θα συντελέσουν στην επίτευξη μιας νέας μεγάλης επιτυχίας.

Λίγο πριν την έναρξη του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου 2018 στο Παρίσι, (4 -1 4 Οκτωβρίου), όπου το C3 WRC θα κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας, η επανένωση του γαλλικού οράματος με ανανεωμένη, δυναμική αγωνιστική ομάδα, αποτελεί ήδη μια άκρως σημαντική είδηση για τους οπαδούς της μάρκας, οι οποίοι αδημονούν για την εκκίνηση της νέας σεζόν στο Rallye του Monte Carlo (22 - 27 Ιανουαρίου 2019)!

 

Δείτε Επίσης