Ο Ευτύχιος Έλληνας επάξια Πρωταθλητής! Μεγάλη κυπριακή επιτυχία!

30 Σεπ., 2018 Ώρα 21:00

Όπως έχουμε πει εκατοντάδες φορές (αλλά κανείς δεν μας ακούει) η Κύπρος γέννησε φοβερά ταλέντα στο χώρο του αυτοκινήτου. Σε αντίθεση με το Κυπριακό ποδόσφαιρο γέννησε ονόματα τα οποία είναι ξακουστά ΌΧΙ μόνο στο νησί αλλά και ανά το Παγκόσμιο. 

Στην προκειμένη περίπτωση αναφέρομαστε στον αγαπημένο μας Tio ο οποίος πραγματικά πάλεψε στο Αγγλικό πρωτάθλημα Porsche Carrera Cup. Το πάλεψε διεκδικώντας εκείνο που του άξιζε. 

Μετά από ένα φοβερό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ο Ευτύχιος κατάφερε την νίκη που όλοι ευχόμασταν τον τελευταίο καιρό. Τερματίζοντας δεύτερος το Σάββατό κατάφερε να μηδενίσει την διαφορά πόντων που είχε από τον Dino Zamparelli -ο οποίος τερμάτισε 13ος- ξεκινώντας σήμερα Κυριακή τον δεύτερο αγώνα με ισοβαθμία (111 βαθμούς αντίστοιχα). 

Κατακτώντας την τρίτη θέση στον δεύτερο αγώνα (με τον Zamparelli στη 5η θέση) αυτόματα κέρδισε μαζί και το Porsche Carrera Cup GB. 

Είμαστε περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε κάθε χρονιά και καλύτερα. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά!!!

Εγώ σαν Αυγουστής ένα πράγμα θέλω να σου πω Ευτύχιε... Έξερα ότι ήσουν γλίορος... Όχι έτσι πολλά όμως :p Νομίζω πρέπει να με δέρνεις τωρά!

Εντός των ημερών θα έχουμε και το επίσημο δελτίο τύπου από την ομάδα! Stay Tuned!


Δείτε Επίσης