Όλοι αύριο στις Πλάτρες για ένα Θεαματικό αγώνα ανάβασης

20 Οκτ., 2018 Ώρα 20:14

Για τους φίλους που θέλουν να παρευρεθούν αύριο στον διπλό Αγώνα του Πρωταθλήματος ανάβασης By EKO στις Πλάτρες ο καιρός δείχνει αίθριος. Φυσικά καλού κακού μια ομπρελλίτσα είναι must επειδή δεν ξέρετε ποτέ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. 

Αν έρχεστε απο Λεμεσό μετά την Τριμίκλινη στρίψτε αριστερά πρός Πέρα Πέδι και ακολουθήστε το δρόμο πρός Πάνω Πλάτρες μέσα απο τις Κάτω Πλάτρες.

Απο Λευκωσία ερχόμενοι απο Τρόοδος στρίψτε δεξιά μετά τις ιδιωτικές κατοικίες (Ψηλό Δέντρο) και ακουλουθήστε τις πινακίδες. 

Όλα έτοιμα λοιπόν για την αναβαση Πλατρών! Η ομάδα της Λέσχης Λεμεσού σε συνεργασία με την ομάδα της STS Digital Trends έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά για να μπορέσουμε να δούμε ένα πολύ θεαματικό αγώνα με πολύ δυνατές συμμετοχές.

 

Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 9 το πρωί με τα δοκιμαστικά και στις 10 με τις κανονικές διαδρομές. Aναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 3μμ. Η απονομή θα γίνει στην πλατεία του χωριού όπου θα βρίσκονται και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα για να τα θαυμάσουν οι θεατές.

 

Bασικός χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Αναβάσεων είναι η EKO με την EKO Racing 100.

Υποστηρικτές του αγώνα είναι τα ελαστικά Dunlop της εταιρείας Chr. Kapodistrias & Sons Ltd, το Hell Energy Drink ενώ χορηγός των επάθλων είναι η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά.

Υποστηρικτές είναι επίσης το  Boyz Stuff Show  και ο  Phileas Guides.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το  Car.com.cy , η μεγαλύτερη ιστοσελίδα αυτοκινήτου της Κύπρου και ο Όμιλος στον οποίο ανήκει, η  Digital Tree.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην Κοινότητα Πλατρών, στον Κοινοτάρχη κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο και το Συμβούλιο για την στήριξη στη διοργάνωση του αγώνα.

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε join στο γκρουπ του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα για τον αγώνα εδώ.

Δείτε Επίσης