Το νέο εντυπωσιακό αγωνιστικό όχημα της Revolution

06 Νοε., 2018 Ώρα 20:17

To Revolution είναι ένα συναρπαστικό αγωνιστικό όχημα και... φαίνεται. Διαθέτει προηγμένο πλαίσιο από ανθρακονήματα και προηγμένη τεχνολογία ενώ το πρωτοποριακά σχεδιασμένο αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί από την Revolution Racecars, μια νέα εταιρεία. Μερικοί από τους καλύτερους μηχανικούς, σχεδιαστές, στυλίστες και ειδικούς του κλάδου συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό.

Αυτό το αυτοκίνητο είναι το δημιούργημα του Phil Abbott, ενός από τους συνιδρυτές της Radical Sportscars, που υπό την καθοδήγησή του πούλησε πάνω από 2000 αυτοκίνητα, με σκοπό να παρακολουθήσει τους οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Το Revolution έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μοναδική απόδοση, στην κατηγορία των οχημάτων της. Το σπορ όχημα έχει αναλογία ισχύος 440 ίππων ανά τόνο, με ισχύ από έναν V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,7 λίτρων.

Τα ελαστικά που έχουν επιλεγεί είναι της Dunlop Motorsport, μίας εταιρείας που επίσης έχει μεγάλη εμπειρία από το χώρο των αγώνων.

Τα αυτοκίνητα παραγωγής θα πωλούνται σε ομάδες που αγωνίζονται σε παγκόσμια πρωταθλήματα σπορ αυτοκινήτων όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα VdeV και το UK Sports Prototype Cup, το τελευταίο από τα οποία θα διαθέτει μια ειδική κατηγορία για τα αυτοκίνητα Revolution.

 

Δείτε Επίσης