Έκτος παγκόσμιος τίτλος για τον Sébastien Ogier

19 Νοε., 2018 Ώρα 18:14

Το πλήρωμα της M-Sport Ford World Rally Team, Sébastien Ogier και Julien Ingrassia εξασφάλισε τον έκτο τίτλο οδηγών και συνοδηγών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) στο δραματικό τελευταίο σκέλος του ράλι Αυστραλίας.
 
Οι Ogier και Ingrassia έφτασαν στο τελευταίο σκέλος του αγώνα γνωρίζοντας ότι το έξι ήταν ένας μαγικός αριθμός για εκείνους, καθώς μία... έκτη θέση τους αρκούσε ώστε να κατακτήσουν τον έκτο συνεχόμενο τίτλο τους στο WRC.
 


Σε μία συναρπαστική μάχη που έμελλε να κριθεί την τελευταία στιγμή, η πίεση βάραινε τους αντιπάλους του Ogier και ένας - ένας οι Thierry Neuville και Ott Tänak αντιμετώπισαν προβλήματα με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τον αγώνα, ενώ επέμεναν να δίνουν τη μάχη με θαυμαστό τρόπο στις αντίξοες συνθήκες του.
 
Το αποτέλεσμα ήταν να τα καταφέρουν τελικά οι Ogier και Ingrassia υπερασπιζόμενοι τον τίτλο που είχαν κατακτήσει με το Ford Fiesta ακριβώς 12 μήνες πριν. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ο καλύτερος τρόπος για την ομάδα να αποχαιρετήσει τους πρωταθλητές της μετά από δύο πολύ ιδιαίτερες χρονιές μαζί τους.
 

 

Δείτε Επίσης