Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου - Απονομή επάθλων για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2017

22 Νοε., 2018 Ώρα 12:59

Σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον με επίτιμους προσκεκλημένους αθλητές και φίλους του αυτοκινηταθλήματος , η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, την απονομή του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων της κρατικής έκθεσης (Ελληνικό Περίπτερο).

Ο χώρος ήταν μια ευγενική χορηγία της STS Events η εταιρεία που εκείνο το σαββατοκύριακο διοργάνωνε για 15η χρονιά, στην κρατική έκθεση ,την μεγαλύτερη έκθεση σε θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, Boyz Stuff Show.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του αντιπροέδρου Κύριου Ντίμη Κακογιάννη ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρότρυνε τους αθλητές να συνεχίζουν πάντοτε την προσπάθεια τους με τον ίδιο ζήλο.
Στη συνέχεια η Κυπριακή Ομοσπονδία, τίμησε τον απερχόμενο πρόεδρο Κύριο Μάριο Πουλλίτα για την συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου αλλά και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα καθώς επίσης και τον απερχόμενο ταμία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, κύριο Χρηστάκη Γιωργάκη.

Επίσης η Κυπριακή Ομοσπονδία τίμησε τους επίσημους χορηγούς των πρωταθλημάτων 2017, την PSALTIS AUTOPARTS, την STS Events καθώς και την ΕΚΟ Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου για την μεγάλη τους συνεισφορά στο χώρο τους αυτοκινηταθλήματος, τους 10 αθλητές της Κυπριακής Αποστολής στο άθλημα της Πλαγιολίσθησης, Άντρο Αντωνίου, Γιώργο Χριστοφόρου, Σέργιο Γρηγορίου, Σταύρο Γρύλλη, Κυριάκο Μάριου, Πάμπο Χαραλάμπους, Χαράλαμπο Τσουρή, Δαυίδ Δαυίδ, Σάββα Συμιανό και Χρίστο Ελευθερίου  όπου διέπρεψαν στο εξωτερικό, τον Ευτύχιο Έλληνα για την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Porsche Carrera CUP, τον Roman Starikovich για την συμμετοχή αλλά και για την επίδοση του στον παγκόσμιο αγώνα Paris Dakar καθώς και τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή για την επίδοση του στο πρωτάθλημα Formula Renault Euro Cup.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης δόθηκα τα κύπελλα στους Πρωταθλητές 2017 στα αθλήματα Ταχύτητας, Αναβάσεων, Rally, Πλαγιολίσθησης και 4Χ4.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα μικρό γεύμα (finger food) που οργάνωσαν στο χώρο της εκδήλωσης τα μέλη του ΔΣ της ΚΟΑ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Γραμματέας της ΚΟΑ, ο δικός μας Χρίστος Πολυκάρπου ενώ την οργανωτική θέση που αφορούσε την παράδοση των κυπέλλων στους δικαιούχους την είχε αναλάβει η Άντρεα Παναγή! 

 

Πατήστε την πιο κάτω φωτογραφία για να δείτε ποιοί βραβέυτηκαν

Δείτε Επίσης