Πάει για ακόμα ένα... χρυσό!

19 Δεκ., 2018 Ώρα 18:36

Η ομάδα Petronas De Rooy Iveco, βετεράνοι του θρυλικού ράλι Dakar, στοχεύει ξανά στο χρυσό μετάλλιο στον δυσκολότερο αγώνα του κόσμου. Ο κορυφαίος αγώνας θα διεξαχθεί 6-17 Ιανουαρίου 2019 στο Περού, όπου η διαδρομή των 5.000 χλμ θα πραγματοποιηθεί κατά κύριο λόγο μέσα σε άμμο.

Η ομάδα De Rooy θα λάβει μέρος με τους Gerard De Rooy, Federico Villagra, Ton van Genugten και Maurik van den Heuvel και 4 φορτηγά Iveco Powerstar εξοπλισμένα με ελαστικά Off-road ORD της Goodyear

Ο Ολλανδός Gerard De Roy είναι 2 φορές νικητής του Dakar και νικητής στον αγώνα Africa Eco Race του 2018. Ο Αργεντινός Federico Villagra, ο οποίος διεκδικούσε πέρυσι τη νίκη μέχρι την προτελευταία μέρα του αγώνα, στοχεύει ξανά να τερματίσει στις πρώτες θέσεις και ο Ton van Genugten από την Ολλανδία, ο οποίος κέρδισε 4 ειδικές διαδρομές. Οι παραπάνω θα παλέψουν για να κάνουν και τα 3 μέλη της ομάδας, να ανεβούν στο βάθρο του ράλι Dakar 2019. Ο Maurik van den Heuvel, ο τρίτος Ολλανδός στην ομάδα και ένας πολύ έμπειρος οδηγός πίστας του ράλι Dakar, εντάχθηκε στην ομάδα De Rooy και θα υποστηρίξει τους συναδέλφους του, όπου κριθεί αναγκαίο.

 

 

Δείτε Επίσης