Παρακολουθώντας WRC είναι σαν να βλέπεις αγώνες σε fast-forward

06 Φεβ., 2019 Ώρα 13:38

Σε περίπτωση που δεν το έχεις ακόμα καταλάβει, το φετινό παγκοσμίου πρωταθλήματος Ράλι ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Monte Carlo. 

Ο Sebastian Ogier ήταν ο νικητής του rally Monte Carlo. Αυτή είναι η 6η συνεχόμενη νίκη του Ogier στο συγκεκριμένο rally, με τον Γάλλο οδηγό, που φέτος τρέχει με τα χρώματα της Citroen, να μάχεται μέχρι την τελευταία στιγμή με τον Thierry Neuville (Hyundai), ο οποίος τερμάτισε τον αγώνα μόλις 2,2 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ogier.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ott Tanak (+2:15,2) με Toyota, ενώ στην τέταρτη ο Sebastien Loeb (+2:28,2) με Hyundai. Ακολούθησε ο Jari-Matti Latvala (+2:29,9) με Toyota και ο Kris Meeke (+5:36,2) με Toyota.

Ο πρώτος αγώνας ήταν γεμάτος δράση, με μεγάλες μάχες, με τη νίκη να καθορίζεται κυριολεκτικά στην Power Stage, καθώς πριν μπουν σε αυτή, η διαφορά μεταξύ Sebastien Ogier και Thierry Neuville ήταν μόλις 0,4 δευτ. Και όπως πάντα, τα videos της κάλυψης του αγώνα φαίνεται απολύτως παράλογα για τον ανθρώπινο νου.

Και στο παρακάτω video θα δεις πραγματικά μέσα από τα highlights του αγώνα ποιος είναι ο ορισμός της μέγιστης επίθεσης. Enjoy maximum attack!

 

Δείτε Επίσης