Solberg και Subaru πάλι μαζί!

15 Φεβ., 2019 Ώρα 12:02

Μόνο που αυτή τη φορά τον λόγο έχει ο γιος του Petter Solberg, Oliver Solberg. Η Subaru Αμερικής μόλις ανακοίνωσε την προσθήκη του Oliver στην αγωνιστική της ομάδα για το αμερικάνικο πρωτάθλημα ράλι του 2019. Ο 17-χρονος Solberg θα επαναφέρει στις ειδικές διαδρομές της Αμερικής το όνομα Solberg μαζί με ένα μπλε και χρυσό WRX STI, καθώς θα τρέξει μαζί με τους David Higgins και Travis Pastrana.

Πριν περίπου ένα μήνα, η Subaru Αμερικής θέλησε να κάνει πιο ενεργή την παρουσίαση της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δημιούργησε το τμήμα Subaru Motorsports, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την συμμετοχή σε αγώνες rally, rallycross, off-road και αγώνες πίστες, καθώς και να κάνει διάφορες προσπάθειες για ρεκόρ.

Ο Solberg θα έχει για συνοδηγό τον Βρετανό Aaron Johnston και μαζί θα συμμετάσχουν σε έξι αγώνες του φετινού πρωταθλήματος ράλι Αμερικής (ARA). To 2018, o 17-χρονος γιος του Petter Solberg κατέκτησε το πρωτάθλημα RallyX Nordic, το οποίο είναι ένα πρωτάθλημα rallycross που διεξάγεται στις χώρες της Νορβηγίας, Σουηδίας, Φινλανδίας και Δανίας, αποτελούμενο από 6 αγώνες.


 

 

Δείτε Επίσης