Πρωτάθλημα Αναβάσεων By EKO – Η Πρώτη Θέση Στον Αβράμη Αβραάμ (Photos – Αποτελέσματα - Videos)

28 Μαΐ., 2017 Ώρα 16:05

Μπορεί οι συμμετοχές να μην ήταν αρκετές, το θέαμα όμως στον πρώτο αγώνα Πρωταθλήματος Αναβάσεων by EKO ήταν μπόλικο! Από το πρωί φάνηκε ότι τα βουνά θα γέμιζαν κόσμο. Οι αναβάσεις προσφέρουν φοβερό θέαμα και οι Κυπριακοί ανηφορικοί δρόμοι προσφέρονται για τέτοιου είδους αγώνες.

Ο Αβράμης Αβραάμ ήταν ο νικητής της μέρας εκμεταλλευόμενος το πρόβλημα του φαβορί του αγώνα, Δημήτρη Λάμπρου, ο οποίος στα δοκιμαστικά έκανε βέβαια τον απόλυτο χρόνο, στάθηκε άτυχος όμως στις δύο χρονομετρημένες διαδρομές, αφού είχε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων και πήγαινε χωρίς δεύτερη ταχύτητα. Περιορίστηκε λοιπόν στη δεύτερη θέση. Τρίτος με το εντυπωσιακό Honda με το υπέροχο σε ήχο και σχέσεις σασμάν (gearbox) ήταν ο Νεκτάριος Γεωργίου.

Πρώτος στην κατηγορία 2WD S και πρώτος στην κατηγορία RC S ήταν ο πολύ καλός σήμερα Στέλιος Κυθρεώτης ο οποίος οδηγώντας γρήγορα, βρέθηκε τέταρτος γενικής με το Honda της HP Motorsport. Δεύτερος στην κατηγορία RC S και πρώτος στην κατηγορία S2 ήταν ο Χρίστος Πολυκάρπου με το πανέμορφο BMW M3 ο οποίος αντιμετώπισε κάποιο θέμα με την αντλία βενζίνης. Πρώτος στην κατηγορία RC2 ήταν ο Ευτύχιος Τρύφωνος με το Evo 8 Πρώτος στην κατηγορία RCS2 ήταν ο Αντρέας Αντρέου με δεύτερο στην ίδια κατηγορία τον υιό Κρις Αντρέου με το EVO 3 Πρώτος στην κατηγορία RCE1 ήταν ο Χάρης Περίκκος με το άλλο Honda της HP Motorsport ενώ πρώτος στην κατηγορία RC S 1 ήταν ο Fani Junior με το Suzuki Vitara.

Δείτε τα περάσματα του δικού μας Στέλιου Κυθρεώτη με το Honda Civic Type R περιμένωντας και βίντεο απο άλλους οδηγούς.

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Βασικός χορηγός του πρωταθλήματος Αναβάσεων είναι η ΕΚΟ και η ΕΚΟ Racing 98

Υποστηρικτές η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η νέα Κυπριακή ιστοσελίδα αυτοκινήτου Car.com.cy η διαδικτυακή εκπομπή StartYourEngines και τα Phileas Guides Mobile Apps.

Δείτε Επίσης