WRC Σαρδηνία 2017 Πρώτη Ημέρα Με Hyundai 1 & 2

10 Ιουν., 2017 Ώρα 09:31

Ασχημα τα πράγματα για την Citroen την πρώτη ημέρα του rally Σαρδηνίας αφού και τα δύο αυτοκίνητα της βρέθηκαν εκτός αγώνα. Η πολύ καλή φέτος Hyundai, με τους Paddon και Neuville, είναι πλέον στην πρώτη και τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Ο Neuville πέτυχε τον καλύτερο χρόνο και στην πρώτη super ειδική διαδρομή με τους Meeke Citroen και Hanninen Toyota να τίθενται επικεφαλείς.

Αργότερα ο Meeke κατάφερε για πολλοστή φορά φέτος να χτυπήσει άσχημα με το Citroen χάνοντας αρκετά λεπτά αλλά κυρίως προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στο roll cage που σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στις επόμενες ειδικές διαδρομές. Ο Paddon με το Hyundai βρέθηκε μπροστά, ο Hanninen με το Toyota δεύτερος πίσω του μόλις στα τέσσερα δευτερόλεπτα ενώ ο Ostberg με το ιδιωτικό Ford Fiesta ήταν τρίτος.

O Neuville με το άλλο Hyundai βρέθηκε αρχικά στην πέμπτη θέση αφού καθάριζε το δρόμο ξεκινώντας μπροστά. Το άλλο Citroen του Craig Breen εγκατέλειψε και αυτό από διαρροή λαδιού μετά από άλμα ενώ ο Mikkelsen που κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το Citroen χρειάζεται πιο πολύ χρόνο προσαρμογής αφού το αυτοκίνητο όπως δηλώνει είναι κάτι διαφορετικό απο τα προηγούμενά του. Στις επόμενες ειδικές διαδρομές, ο Neuville κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και έτσι στο τέλος της ημέρας βρέθηκε στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης πίσω από τον Paddon με το άλλο Hyundai. Στην τρίτη θέση ο Tanak με το Ford λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω! Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές. Ολα στα video παρακάτω!

 

 

Δείτε Επίσης