ERC Cyprus Rally 2017 Τα Σενάρια Για Την Κυριακή

17 Ιουν., 2017 Ώρα 21:49

Οριακά πέρασε τα άχυρα ο Τσουλόφτας στο Special Stage!

Μετά την ατυχία σχεδόν όλων των πρωταγωνιστών (στη φωτογραφία πιο κάτω, τα αυτοκίνητα των τριών που βγήκαν στο ίδιο σημείο) μένει ο Al Attiyah, που λογικά θα κερδίσει τον αγώνα, θα πηγαίνει μάλλον χαλαρά, μην και πάθει τίποτα. Είχε λάστιχο (δείτε photo) και έκανε 10χλμ και ήταν πάλι γρήγορος σε ειδική, είναι μακράν ο άνθρωπος! Οι Kajetanowicz και Gryazin θα συεχίσουν σε Super Rally, να δούμε τι χρόνους θα κάνουν αφού μάλλον θα πηγαίνουν τάπα, δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Για να επανέρθουμε στον Al Attiyah, αγώνας σκληρός είναι, όλα συμβαίνουν, στο Acropolis έμεινε. Και τότε ο Τσουλόφτας θα κερδίσει τον αγώνα! Αλλωστε δήλωσε οτι είναι αρκετά τυχερός, αλλά έτσι και αλλιώς θα πάει τώρα χαλαρά για τερματισμό αφού τον ενδιαφέρει το Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Ο Τιμοθέου που ήταν σε αγώνα μαζί του έμεινε απο πρόβλημα στο τιμόνι, θα συνεχίσει αύριο στο Super Rally. Αλλά σχετικά κοντά στον Τσουλόφτα ήταν και ο Δημοσθένους, που έχασε αρκετά δευτερόλεπτα απο σβήσιμο και τότε πέρασε τρίτος ο Πολυκάρπου, που και αυτός δεν είναι μακριά! Και οι δύο με Mitsubishi! Μάχη μεταξύ τους για την τρίτη θέση λοιπόν, αλλά και αναμονή στραβοπατήματος ή υπερβολικής χαλάρωσης Τσουλόφτα και να η δεύτερη θέση και το Κυπριακό! Οπότε αναμένουμε!

Μέχρι τώρα έχουμε τα παρακάτω:

Δείτε τις φωτογραφίες του ERC παρακάτω και μερικά video που δείχνουν το πόσο σκληρό αλλά και εντυπωσιακό είναι το Cyprus Rally!

 

 

 

 

Δείτε Επίσης