Ο Πολυκάρπου Για Το Cyprus Rally

27 Ιουν., 2017 Ώρα 22:06

Ηταν πολύ δύσκολος ο αγώνας εναντίον όλων αυτών των τερατώδων R5 και R4 αλλά έπρεπε να δουλέψουμε με αυτό που είχαμε. Είχαμε ένα υπέροχο αυτοκίνητο, μεγάλη ομάδα, εξαιρετικό πλήρωμα, έτοιμο και κυρίως απαλλαγμένο από τις προηγούμενες κακοτυχίες. Η νέα ομάδα μου πήρε τα πράγματα προσωπικά και με την υποστήριξη των χορηγών μου, της Comline, Auto Parts Ψαλτής Ανταλλακτικά Αυτοκινήτου, Αλκης Συντήρηση Αυτοκινήτων, OM Destination Management Co Ltd, Yokohama Κύπρου, αναπτύξαμε ένα νέο αυτοκίνητο από την αρχή.

Καταφέραμε το αδύνατο να κερδίσουμε ένα podium με ομάδα Ν να ξεπεράσουμε όλα τα στάδια με μηδενικά προβλήματα, να θέτουμε ταχύτερους χρόνους μεταξύ όλων των άλλων τοπικών ανταγωνιστών, να κερδίσουμε μια SS Αισθανθήκατε για πρώτη φορά ότι είχαμε την τύχη μας στα χέρια μας. Τόσο εγώ όσο και ο Gerald είχαμε ένα τεράστιο πρόγραμμα γυμναστικής, μας βοήθησε να διατηρήσουμε το ρυθμό σε όλο τον αγώνα.

Οι ειδικές μου ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους τεχνικούς της ομάδας μου, τον Νικόλα, τον Αδάμ, τον Μαρίνο, Robb George, που περνούν άγρυπνες νύχτες προετοιμάζοντας το αυτοκίνητό μου, στον υπεύθυνο ομάδας μου Garry Hemmingway ο οποίος έκανε τόσα πολύ στην οργάνωση της ομάδας μας, στον Σταύρο Κλεόβουλου, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στην αγωνιστική σταδιοδρομία, στον σπουδαίο φίλο και συντροφιά μου Gerald Winder, που με κράτησε για να πετύχω τον στόχο μου και δεν έπαψε ποτέ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται και σε όλους τους φίλους και τους φίλους μου που μας στήριξαν μέσω των διαδρομών.

Αυτή τη νίκη την αφιέρωσα στον πατέρα μου και ως επικεφαλής αυτοκινήτου, εργάστηκε ατελείωτες ώρες και ποτέ δεν με αμφισβήτησε! Σε αυτόν χρωστάω τα πάντα. Τώρα είμαστε περισσότερο έτοιμοι να επιτύχουμε περισσότερα.

 

Δείτε Επίσης