Rally Πολωνίας. Τρίτη φετινή νίκη για τον Neuville

02 Ιουλ., 2017 Ώρα 22:10

Ο Thierry Neuville ήταν αυτός που πανηγύρισε την νίκη στο Rally της Πολωνίας, εκμεταλλευόμενος το πρωινό ατύχημα του Ott Tanak. Αυτή είναι η τρίτη φετινή νίκη για τον οδηγό της Hyundai, ο οποίος πλησίασε στους 11 βαθμούς τον Sebastien Ogier που βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών.

Στη δεύτερη θέση και 1:23,9 λεπτά πίσω από τον Neuville τερμάτισε το δεύτερο Hyundai i20 WRC του Hayden Paddon, με τον Sebastien Ogier να τερματίζει τρίτος 2:20,8 πίσω από τον νικητή.

Ο Jari-Matti Latvala κέρδισε την TV Power Stage και τους πέντε επιπλέον βαθμούς, με τον Ogier να παίρνει τέσσερις επιπλέον βαθμούς λόγω της δεύτερης θέσης, τον Andreas Mikkelsen τρεις βαθμούς, με τους Stephane Lefebvre και Thierry Neuville να παίρνουν από δύο και από έναν βαθμό αντίστοιχα.

Στο πρωτάθλημα των οδηγών προηγείται ο Ogier με 160 βαθμούς, με τον Neuville να ακολουθεί με 149 βαθμούς, ενώ στη τρίτη θέση βρίσκεται ο Latvala με 112 βαθμούς.

Στους κατασκευαστές προηγείται η M-sport World Rally team με 259 βαθμούς, με την Hyundai Motorsport να βρίσκεται στη 2η θέση με 237 βαθμούς, την Toyota Gazoo Racing WRT στην 3η με 153 βαθμούς και την Citroen Total Abu Dhabi WRT στην 4η με 117 βαθμούς.

 

 

Δείτε Επίσης