Θρίαμβος της HYUNDAI στο Ράλι Πολωνίας!

04 Ιουλ., 2017 Ώρα 11:37

Την τρίτη νίκη μέσα στο 2017 σημείωσε η HYUNDAI WRC Team, ανεβαίνοντας στην πρώτη και δεύτερη θέση στο βάθρο των νικητών. Μεγάλος θριαμβευτής ο Thierry Neuville με συνοδηγό τον Nicolas Gilsoul. Δεύτερος ο Hayden Paddon με συνοδηγό τον Seb Marshall.\

 

 

Το τρίτο πλήρωμα της Hyundai, με οδηγό τον Danni Sordo και συνοδηγό τον Marc Marti ολοκλήρωσε τον θρίαμβο κατακτώντας την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη.

Στον αγώνα, η Hyundai κέρδισε τις 12 από τις 22 ειδικές διαδρομές, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα. Ο Thierry Neuville δήλωσε ενθουσιασμένος για το αποτέλεσμα μετά τον αγώνα: “Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για όλη την ομάδα! Ο αγώνας αποδείκτηκε σκληρός και ο ανταγωνισμός ακόμα πιο σκληρός. Τώρα έχουμε κλείσει την απόσταση από την κορυφή στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για ότι καλύτερο. Θα απολαύσουμε τη νίκη μας γιορτάζοντας την μαζί με όλη την ομάδα”.

 

 

Ο Διευθυντής της Ομάδας Hyundai WRC, Michel Nandan, δήλωσε με τη σειρά του: “Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα έρχεται να δικαιώσει τις προσπάθειές μας! Αποδεικνύει ότι ως ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Συγχαίρω θερμά τα πληρώματά μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι αποτελεί ένα ανταγωνιστικό γεγονός υψηλού επιπέδου και είμαστε ευτυχείς που λαμβάνουμε μέρος σ’ αυτό”.


Δείτε Επίσης