LAC Mini Rally – To Car.com.cy θα συμμετέχει στο ασφάλτινο ράλι με τις εντυπωσιακές διαδρομές (βίντεο)

30 Αυγ., 2017 Ώρα 15:17

Διεξάγεται το Σάββατο με τη συμμετοχή αρκετών γνωστών οδηγών το LAC Mini Rally εις μνήμη του παλιού οδηγού αγώνων Ανδρέα Πικκή. Ο αγώνας δεν προσμετρά στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι ή Αναβάσεων του 2017 και είναι μια καλή δοκιμή για όλους τους οδηγούς σε ασφάλτινο οδόστρωμα, χωρίς το άγχος των βαθμών.

 

 

Το Car.com.cy, η πρώτη σε επισκεψιμότητα κυπριακή σελίδα με θέματα αυτοκινήτου, δήλωσε συμμετοχή και θα τρέξει με τον πρωταθλητή αναβάσεων στην κατηγορία του, Στέλιο Κυθρεώτη, με συνοδηγό τον Δημήτρη Γραμμένο.

Η ομάδα, η οποία στηρίζεται από την HP Motorsports – ENEOS και τα ελαστικά Hankook από την OMF Tyres, ετοιμάζει το αυτοκίνητο και ευελπιστεί σε ένα πλασάρισμα στις ψηλές θέσεις της γενικής κατάταξης. «Αν ξεπεραστούν κάποια θέματα που αντιμετωπίζουμε με το αγωνιστικό κιβώτιο ταχυτήτων θα παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις στα δικίνητα, αν όχι, θα τρέξουμε με το standard κιβώτιο και θα πάμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε με το Honda, να το απολαύσουμε, πέρσι είχαμε 8ο χρόνο γενικής στην πρώτη ειδική παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και τελικά εγκαταλείψαμε», δήλωσε ο Στέλιος Κυθρεώτης ο οποίος τόνισε ότι «το συγκεκριμένο ράλι περιλαμβάνει δύο επαναλαμβανόμενες τεχνικές ειδικές διαδρομές που είναι πανέμορφες, στο φράγμα του Κούρρη και στην Άλασσα. Οι συναθλητές μας που θα τρέξουν είναι πολλοί από τις αναβάσεις κα τα ράλι και σίγουρα το θέαμα θα επιβραβεύσει τους θεατές».

Η εκκίνηση θα δοθεί από τη Λεμεσό και το Γκαράζ Πικκή στις 10πμ. και ο τερματισμός θα γίνει στο χώρο στάθμευσης του Εναέριου γύρω στις 3μμ.

 

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Psaltis – ENEOS.

 

Δείτε το πρόγραμμα του αγώνα εδώ.

Δείτε τον χάρτη του αγώνα εδώ.

 

Δείτε βίντεο από το πέρασμα πέρσι των Κυθρεώτη – Γραμμένου στην ειδική της Άλασσας.

 

 

Δείτε Επίσης