O Hamilton άντεξε στο GP της Σιγκαπούρης και χάλασε το πάρτι της Ferrari

17 Σεπ., 2017 Ώρα 18:11

Με νίκη του Lewis Hamilton ολοκληρώθηκε το γκρα πρι της Σιγκαπούρης, που αποτελούσε τον 14ο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1.

Ο πιλότος της Mercedes εκμεταλλεύτηκε την σύγκρουση λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση των Vettel, Verstappen και Raikkonen και προσέθεσε μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του, αυξάνοντας παράλληλα και την διαφορά στη βαθμολογία από τον Vettel στους 28 βαθμούς. Αυτή ήταν η 7η φετινή νίκη του Hamilton ο οποίος έφτασε και τις 60 νίκες στην καριέρα του στη Formula 1.

H στιγμή της σύγκρουσης ανάμεσα σε, Vettel, Verstappen και Raikkonen...

 

Βάθρο για Ricciardo και Bottas

Δεύτερος τερμάτισε ο Ricciardo που σε ακόμα έναν αγώνα έδειξε πόσο σταθερός πιλότος είναι ενώ τον οδηγό της Red Bull ακολούθησε ο Bottas με την δεύτερη Mercedes. Πιο πίσω τερμάτισαν οι  Sainz (Toro Rosso), Perez (Force India) και Palmer (Renault), Vandoorne (McLaren), Stroll (Williams), Grosjean (Haas) και Ocon (Force India).

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του τρεις φορές, μία στην αρχή και άλλες δύο, λόγω εξόδου του Daniil Kvyat στον 11ο γύρο και στον 39ο γύρο μετά από λάθος του Marcus Ericsson στη στροφή 9.

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στην Μαλαισία την 1η Οκτωβρίου.

Τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα της Σιγκαπούρης

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης